Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem a fiút, hogy megint járunk-e? Bonyolult helyzet. Többi lent.
Tegnap egy fiú, bevallotta nekem hogy még mindig szeret.
Énis imádom őt, teljesen oda vagyok érte.
Novemberben és Decemberben jártunk, de aztán szakitottunk, mert csókolózott az akkori állítólagos legjobb barátnőmmel( késöbb kiderült h az LB-m smárolta le..),én kidobtam a srácot,és az LB-m egyből lecsapott rá, és járni kezdtek, nagyon rossz volt :\
(Azóta persze már nem legjobb barátnő )
De Én még mindig nagyon oda vagyok a srácért, és tegnap msnen dumátlnuk pár haverral közösbe, és kérdezz felelekeztünk..kérdeztem hogy most ki tetszik neki?
aztmondta nem ismerem...nemsokára leléptek a többiek, és csak ketten dumáltunk.
és mondtam neki , hogy mégis, mondja már el ki az a csaj, mert érdekel..
mondta hogy igazából ismerem.
elkezdtem találgatni, de pár perc multa írta hogy magadra nem is gondolsz?
mondtam hogy : miért, én vagyok az ?
aztmondta igen :$teljesen fel voltam dobva, és mostis, csak nem tudom mi legyen.
megkérdezzem hogy megint járunk-e?
Ha nem tévedek ti még tizenévesek vagytok.Élvezzétek az életet,de ha komoly kapcsolatot akarsz,akkor keress mást,mert ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani szerintem.Lehet már nincs barátnője és mivel érzi h. te kapható vagy bevágódott.Mert ha annyira nem érdekelte volna az a lány akkor nem jött volna vele össze.
Persze lehet tévedek,de tapasztalatom azt mondja nem éri meg(de te ismered a fiút)
Fiatal vagy még. Te sokkal könnyebben veszed a dolgot, szóval vágj bele, élvezd ki. Úgy is elhagy majd. Addig legalább lesz pár szép napod vele.
:)
elsőnek:
ő 14 elmult, én 13..
jöhetnek nyugodtan az oltások, hogy menjek babázni, meg hasonlók különösebben nem érdekel.
Nézzetek körül, ma már ez nem számít korainak.
köszi mindenkinek aki eddig írt, írjatok még ha lehet pls.!
ez neked a bonyolult helyzet? megnézném mi lenne veled az én helyemben... ://
amúgy szerintem a fiú dolga megkérdezni, és mivel ő smárolt mással anno, ne is fogadd vissza, de ha mégis minden áron őt akarod... ne te nyalizz neki!
Ne kérdezd meg!! akkor könnyű prédánakkönnyen kaphatónak fogsz tűnni és akkor már nem leszel izgalmas a számára..
Ha akar tőled valamit akkor úgyis kezdeményezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!