Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem, vagy nem?
Szóval.
A volt barátnőmet egy egyetemista csoporttársamon (mellesleg jó haverom) keresztül ismertem meg. A csajjal kb. 2 hónapot voltunk együtt, minden nagyon szépen alakult, de egyszercsak írt egy sms-est, hogy inkább egyedül marad. Sajnos hiába tettem meg mindent, nem volt visszaút, szétmentünk. És most jön a kérdésem lényege.
Szerintem a haverom tudja a dolog miértjét. Egyrészt azért gondolom ezt, mert a csajjal egy osztályba jártak gimiben, és úgy tudom,minden héten legalább egyszer beszélnék, ráadásul a srác mindig kérdezgette, hogy hogy állunk a csajjal, amikor meg szétmentünk, hirtelen elmaradtak ezek a kérdések. Szerintetek érdemes lenne rákérdeznem, hogy tudja-e? Vajon mik lehetnek majd a reakciók? És szerintetek elmondaná?
(és nem, nem lehet az a válasz, hogy ő kavart be, a srácnak van barátnője több éve.)
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!