Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön rá egy férfi h elveszitheti a párját?
7-es vagyok, köszönöm a válaszod, 9-es. Persze, rengetegszer jeleztem neki az igényemet, sőt veszekedtünk is ebből adódóan sokat. Azt mondja, ő nem fog változni, mert ilyen, és ha piszkálom, akkor kedve sem lesz közös programokhoz. Oké, valamennyire meg lehet érteni őt is, ha egyszer ilyen beállítottságú, de én akkor is nehezen tudom azt elfogadni, hogy nekem mindig alkalmazkodnom kell, pl ha meló után közösen csinálunk valamit, akkor egyedül kell lefeküdnöm aludni, mert akkor "pótolja" a saját kis "magánprogramját" (persze otthon, nem megy el sehova, vagy ilyesmi)..
Ami miatt nem mondom azt, hogy nekem ez a kapcsolat így nem okés, az az, hogy ettől függetlenül tényleg egy intelligens, normális ember, káros szenvedélyektől mentes, nem fázik a házimunkától sem, stb.. szóval tudom, hogy sokan azt mondanák, miért panaszkodok?! De akkor sem tudom, hogy jó lesz-e ez így nekem hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!