Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a barátnője mellett beszél más nőkről, értékeli, dicséri az mit jelent? Nem szeret?
Nem tudom. Nekem egyszer volt ilyenem, az egy pszichopata volt, az volt vele a célja, hogy kicsináljon, mert ez neki vicces. CSak közben az önbizalmamat is béka se..ge alá tette vele, meg úgy mindent. Jobb lett volna belőle előbb kilépni.
BÁr most legalább már tudom, miknek a leghalványabb szikrájánál meneküljek rögtön.
"mindig flörtölt velem akkoris amikor volt barátnője"
És miből gondolod, hogy ez megváltozik akkor, amikor éppen te vagy a barátnője?
Mit vársz ezek után? Hiszen tudod, milyen?
Pont ugyan ilyen helyzetben voltam az első barátommal. Haverok voltunk sokáig, sokszor mondogatta hogy ez meg az milyen jó csaj de tudtam végig, hogy én is bejövök neki. Össze is jöttünk, ezután néha visszafogta magát, néha nem a más lányok dicsérgetését illetően. Haverjaival is néha hallottam, hogy beszélgettek olyat, hogy van egy nagyon király bulihely ahol sok jó csaj megfordul, oda közösen el kell menniük bulizni stb.
Rettenetes nagy hülye voltam, hogy vele maradtam mindezek után, mert egyáltalán nem bíztam benne és be is igazolódott, mert megcsalt.
Én csak azt tudom mondani neked, hogy a férfiak nem változnak ilyen rövid idő alatt egy lány miatt.. Én is azt hittem naiv módra, hogy na majd az én fiúm megváltozik miattam mert tudtam, éreztem, hogy szeret de nem... nem változott, ugyan olyan maradt.
Ne éld bele magad a kapcsolatba. Mondd el neki, hogy ez téged bánt, hogy más lányokat dicsérget és ha nem változtat ezen akkor szerintem nincsen értelme a kapcsolatnak. :(
"annyi éve barátom"
Ilyen barátok mellé minek neked ellenség...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!