Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves srác vagyok aki most segitsget kér hogy kicsit jobbá tegye rövid életet, segitetek? ( csak hogy kérdés legyen. )
Hát nemnagyon szeretem ezt a fajta tanácsadást / kérést de utols reményemként ideforulok...
ELŐZMÉNYEK: 15 éves vagyok ( nemrég óta...) 8-as vagyok hamarosan jön a középsuli ^^ Barátnőm van első komolyabb közel 2 hónapja vagyunk eggyüt minden jól megy semmi baj nincs néha kiseb öszekapások de ez ezzel jár :P Eddig másik két barátnőm volt most ő a 3ik az első kettő nem volt komoly csak ilyen kis probálgatás :)
LÉNYEG: Az előző barátnőmmel (2.ik fél éve volt ) való kapcsolatom még elsem kezdödött szinte amikor abahagytuk mert meggondolta magát... De én még mindig szerelmes vagyok belé ( igaz hogy van barátnőm őt is nagyon sokra tartom de mégis nekem a másik kell...) Tökéletesnek tartom és keresem benne a hibát de nemtalálok... Elképzeltem azt hogy milyen lányt akarok és szinte mindenben egyezik... ( azt kell tudni róla hogy őneki tetszettem azelöt amikor nekem tünt volna fel és amikor már nekem feltünt ő nem várt többet... de azért megprobáltuk és csak pár nap volt... ).Nagyon érdekel hogy milett volna ha és meg is akarom tudni... Ő az évfolyamtársam a jelenlegi barátnőm nem... Mindketen egy suliba mennek míg én másikba ( középsuli) . Tehát ha már ezt igy leirtam akor vmi értelmest választ szeretnék kapni amit köszönék is :) Mindig arra a lányra gondolok hogy mit rontottam el mi let volna ha máshogy csinálom vele is álmodok néha ( és nem a barátnőmmel ami igen érdekes számomra...)
TEHÁT : előre is köszönöm a válaszokat ritkán kérek segitséget interneten de jobb ötletem nem volt...
Ugyebár a kérdés hogy MIT TEGYEK ?
Ha a jelenlegi barátnődbe nem vagy szerelmes, akkor nem tudom mi a kérdés...
Beszéld meg hármaskával, hogy jobb lenne, ha szakítanátok és kérd meg ketteskét, hogy próbáljátok meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!