Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjunk anyosomhoz ebedre úgy hogy ennyi rosszat tett nekunk?
De ez most nem rólatok szól.
Az elhunyt após "halotti tora". Félre kellene addig is tenni az indulatokat, 1-2 órát csak kibírtok botrány nélkül.
Én elmennék.
Ha nem mentek el, azzal csak még egy okot adnál arra, hogy utáljon. Szerintem a férjeddel beszéld meg, hogy most az anyjának szüksége van (gondolom én) a támogatására, és te szívesen mellette állsz (mármint, a férjed mellett) ez alatt az idő alatt, de azért említsd meg neki az aggályaid is, lehetőleg próbálva nem megsérteni- különösen annál a résznél, hogy az anyja dróton rángatja őt. Az exnővel meg ne foglalkozz, nem véletlenül téged vett feleségül helyette, ha látja, hogy mennyire magabiztos vagy a kettőtök kapcsolatát illetően, akkor nem lesz baj.
Mégiscsak a párod anyjáról van szó, akihez feltételezem, ragaszkodik. Ha szánt szándékkal közéjük akarsz állni, és ha egyébként is ugráltatja, befolyásolja, akkor ne legyenek kétségeid afelől, hogy kit fog választani. A nyílt gyűlölködés helyett a felnőtt távolságtartás szerintem amúgy is érettebb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!