Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik az előnyei és a hátrányai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az előnyei és a hátrányai, ha jóval idősebb pasi a párom? Lent

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyan emberek véleményére, akik már átéltek ilyent, vagy a környezetükben volt rá példa.

Én 27 vagyok, a férfi, aki nagyon tetszik 42.

2016. dec. 3. 22:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van igazság abban, amit mondasz...
2016. dec. 4. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, a párom 42. Bármelyik pillanatban megszülethet a babánk. Eddig nem voltak problémáink. Viszont most a terhesség alatt elkezdődtek. 5és fél éve vagyunk együtt. (Úgy néz ki mintha 30 lenne. Tesz is érte mondjuk. Nincsenek eü problémák, nagyon jó fizikum) Én imádom a mai napig. Nála viszont történt valami. Abszolút nem közeledik felém és nem hiszem h a szexuális étvágya csökkent volna. Csak valószínű h lejártam nála. Így ebben a tudatban várom a babánkat akivel tegnapra voltam kiírva. Az a 42 éves aki jól néz ki, nincs családja( mert elvált vagy nem alapított még) az nem véletlen h egyedül van. Sokat nem szarozik valószínű hogyha megunja a másikat, vagy fiatalabbra cseréli. Nekem az a tapasztalatom h önző. Nem tudok mit mondani. Mégegyszer nem mennék bele a gyerekvállalásba vele. Tehát megpróbálhatod vele de ne tervezz hosszú távra szerintem.
2016. dec. 4. 20:11
 13/15 Missi_Key ***** válasza:

lol..azért abba mókás belegondolni, hogy a párkapcsolati témakörben a konzervatívabb és vagy begyöpösödött emberek még akár egy 70 évest is képesek lennének le "porbafingózni" csak nehogy dugjon egy 100 évvessel mert az az ő kis világrendjükbe már nem fér bele...

néha nem tudom eldönteni hogy mókás vagy inkább elszomorító -e gyakorit olvasni.

2016. dec. 4. 22:15
 14/15 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Amit még nagyon szeretek, h a kérdező megszólít valakit. Jelen esetben a kérdés a témában jártas, tapasztalt személyeknek lett feltéve. Aki ennyire ítélkezik az valószínű nem jártas a témában vagy ha igen akkor mire fel a kritika.... de szeretem az ilyen embereket. Már a szövegértésnél megakad de azért leírja a véleményét. XD...
2016. dec. 5. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én párom pont ugyanennyivel idősebb nálam. 18 voltam, mikor összejöttünk, ő 33. Lassan 5éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. Engem soha nem vonzottak a korombeli fickók, mert annyira éretlenek, infantilisek és még nincs elképzelésük az életről, nekem viszont már elég korán megvolt. Mindenki másra vágyik, én tudtam, hogy 25éves koromig már egy gyereket szeretnék, minden pasimban azt kerestem, hogy kivel tudnék leélni egy életet, vagyis ki az aki nélkül nem. :)Neki sem volt még ennyivel fiatalabb barátnője, de úgy volt vele, hogy miért keressen vele egykorú párt, mikor bennem találta meg azt, akit szeretne maga mellett tudni. Nekünk talán 2x ha kiütközött az 5év alatt a korkülönbség, és akkor is apróságon, és az én fafejű hülyeségemen. :)
2016. dec. 5. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!