Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előnyei és a hátrányai, ha jóval idősebb pasi a párom? Lent
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyan emberek véleményére, akik már átéltek ilyent, vagy a környezetükben volt rá példa.
Én 27 vagyok, a férfi, aki nagyon tetszik 42.
Nálunk is ennyi a korkülönbség. Én 19 voltam, amikor megismerkedtünk és 22 amikor megszültem az első gyerekünket. Most 31 vagyok és a második gyerekünk 1 éves.
A kapcsoltunkban az mindig előnyös volt, hogy neki már volt egy biztos élete, háttere amikor összejöttünk, tapasztalt, érett volt. Hátrányát annak, hogy idősebb volt, nem tudok.
ilyen életkorban már nem számít az ilyesmi.
a jóval idősebbre azt hittem ilyen 20-25öt írsz.
15 év az nem sok.
Előny: esetleg a több pénz
Hátrány: Amikor a veled egy idős nők javában kirándulgatnak a párjukkal, a te párod otthon egy oxigénmaszkkal az arcán remegő kézzel a gyógyszereit fogja keresni a fiókban.
hátrány: félteni fogod, mert előbb lesznek eü. problémái
előny: kb. minden más.
Az, hogy majdnem az apád lehetne és egy ilyen kis porbafingóra telik csak neki, az eleve gáz.
Egy 42 éves, ha nem a saját korosztályában válogat, az nagyon gáz. Azt tükrözi, hogy nem aratott ott sok sikert, a vele egyenlőekkel.
Ezért kell a kis pisisekkel foglalkoznia, hátha azokat még tudja vezetgetni.
Hulladék fajta.
De, ha majd elérsz egy bizonyos kort, akkor majd egy nálad fiatalabbat választ :D
Előny: Hirtelen nem jut eszembe semmi :/
Hátrány: Nem sokára kopaszodik,ráncosodik. Mire neked a 30-as éveidben megnő a libidód, addigra neki egy röpke 10percnél nem futja majd többre. A 40-es éveidre pedig számíthatsz rá,hogy gyakorlatilag megszűnika szexuális életed. Gyerek nagyon nehezen fog összejönni,mert a 20-25 éves férfiak adják a legerősebb spermát.Ha össze is jön egyedül fogod nevelni, mert ő görbebottal, járókerettel hogy fog szaladgálni uána?? A legszebb éveidben,mikor a korodbeli nők szórakozni járnak a fiatal párjaikkal, te ágytálat fogsz hordozni,gyógyszert adagolni stb.És mire te leszel 50-60 ő már ....por. És szépen egyedül maradsz öregkorodra azzal a tudattal, hogy életedben max. 4-5 évig tudtál vonzódni a párodhoz, soha nem voltál egyenrangú, boldog feleség csak egy ápolónő, és ha egy kis intimitást akartál félre kellett menned. Szép kilátások, vágj bele nyugodtan:-)
Köszönöm a kommenteket..amivel nem értek egyet:
27 éves porbafingó? Te jó ég..ha 17 éves lennék és ő ugyanennyi akkor talan megértenem a kommentedet de így...pfff.
A másik, h mire én 50-60 leszel, akkor ő 65-75... Ez még bőven nem az ő már por lesz kor, de még az ágytálas dolog sem.
Szexuális dologhoz nem tudok hozzáfűzni, mert most nagyon jó vele, de nem merem azt mondani, h 10 év múlva is jó lesz, de ugyanúgy nem.merném akkor se, ha nem 42 lenne, hanem csak 32...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!