Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő olyankor, ha a párom a barátai jelenlétében megváltozik?
Én is máshogy viselkedem a barátaim között, mint egyébként
Szerintem ezeket mondd el a párodnak máshogy nem megy
Hát nem tudom.
Én is amondó vagyok, hogy ha társaságban vagyunk, egyértelmű, hogy ne csak és kizárólag egymással foglalkozzunk, de nekem is nagyon rosszul esik, mikor hozzám se szól, max fél szavas válaszokat ad.
Elvégre pont azért mentek EGYÜTT társaságba, hogy egymással ÉS másokkal is foglalkozzatok, nem pedig azért, hogy úgy üljetek egymás mellett, mintha a másik ott se lenne. Ennyi erővel külön is lehetett volna menni, és akkor a másik nem érzi rosszul magát.
Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy próbáljon meg egy kicsit többet figyelni rád ha társaságba mentek.
Ez attól függ mennyire szélsőséges.
Társaságban a többség amúgy is visszafogottabb, nem keres túl sok intimitást, egy nyugodt, stabil szinten van a kapcsolata.
Ha viszont ezt átcsapna egy arcosodó, flegma, a többiek előtt lazázó és engem megbántó viselkedésbe keresnék olyant aki érzelmileg is felnőtt már nemcsak testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!