Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy nő jelenlétében olyat mondani, hogy életemben valaha láttam jó nőt?
Öten beszélgetünk az utcán. 2 pár meg még 1 valaki. Szóba jön valaki akire én azt mondom, hogy nagyon jó csaj. Erre a bnőm agyában megpattan egy ér és totál pszihopata állapotba esve két dolgot hajtogat felváltva úgy majdnem kiabálva:
1. Miért én nem vagyok jó nő? Az jobb nő nálam? Akkor mért velem jársz? Még pár hasonló.
2. Jaj mert a férfiak olyan hülyék ha meglátnak egy nőt akin rajta van 3 kiló festék akkor az nekik már jó nő.
Egyszerű, rossz, önbizalomhiányos csaj fogtál ki.
Normális csaj ilyenen nem hisztizik.
Én, azonnal kiábrándulok ilyen nőből.
Na pont amit a 3-as ír. Pár hete mesélte, hogy a "tescoban a húspultnál egy magas fekete, kigyúrt fickó dolgozott, feszülős polóban amiben látszottak az izmai és a sorban álló háziasszonyok ott csöpögtek tőle"
Csak kiváncsiságból 3-as szerint ez is bunkóság volt?
Én egyiket sem tartom annak.
De furcsa is lenne az a kapcsolat ahol ennyire meg kéne cenzurázni hogy az ember mit mondhat.
6
És melyik nő nem hisztis vagy önbizalomhiányos?
a te reakciód sokkal lényegesebb, mint az övé. Semmit sem lehet, amíg te is úgy érzed.
1. elkezdi a hisztit és te védekezni kezdesz. --> vége
2. elkezdi.... és te támadsz --> vége
egyik sem jó.
a legjobb megoldás a közömbösség. :) csak szemléled az eseményeket és néha esetleg megszólalsz hogy rendben, értem, persze.. köszönöm hogy ezt megosztottad velem és az lesz a vége hogy kitombolja magát és te meg csak mosolyogsz és nem veszed fel.
....rinyál, mert megteheti. Ha te védekezel, akkor erre játszik. Ha pedig támadsz, akkor pedig csak mélyíted a problémát.
utólag kiegészítve.
NEM, neked nem lehet ilyet mondani. Nekem igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!