Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy nő jelenlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy nő jelenlétében olyat mondani, hogy életemben valaha láttam jó nőt?

Figyelt kérdés

Öten beszélgetünk az utcán. 2 pár meg még 1 valaki. Szóba jön valaki akire én azt mondom, hogy nagyon jó csaj. Erre a bnőm agyában megpattan egy ér és totál pszihopata állapotba esve két dolgot hajtogat felváltva úgy majdnem kiabálva:

1. Miért én nem vagyok jó nő? Az jobb nő nálam? Akkor mért velem jársz? Még pár hasonló.

2. Jaj mert a férfiak olyan hülyék ha meglátnak egy nőt akin rajta van 3 kiló festék akkor az nekik már jó nő.

2016. nov. 30. 17:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
39%

Egyszerű, rossz, önbizalomhiányos csaj fogtál ki.

Normális csaj ilyenen nem hisztizik.

Én, azonnal kiábrándulok ilyen nőből.

2016. nov. 30. 17:15
 2/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is rosszul esne ha egy nálam jobb csajról elkezd ódákat zengeni a párom de hisztit tuti nem rendeznék. Elfogadnám a helyzetet és megjegyezném hogy a másik csaj "rivális" lehet. Viszont ha valaki ennyire labilis ott érdemes figyelni. Könnyen megeshet hogy más helyzetekben is irreálisan reagál az ilyen ember szerintem alkalmatlan egy kapcsolatra.
2016. nov. 30. 17:27
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
A barátnőd kicsit hisztis, de attól még én is bunkó dolognak tartom az ilyen megjegyzést. Kivéve ha színésznő vagy énekesnőről van szó. Nem tudom te mit szólnál ha ő hoz szóba valakit és azt mondja az a srác jó pasi?
2016. nov. 30. 17:30
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Másrészt ez kicsit úgy hangzik lefordítva, hogy de neghúznám. És ne mond hogy nem igy van. Ez persze hogy rosszul esik.
2016. nov. 30. 17:31
 5/25 A kérdező kommentje:

Na pont amit a 3-as ír. Pár hete mesélte, hogy a "tescoban a húspultnál egy magas fekete, kigyúrt fickó dolgozott, feszülős polóban amiben látszottak az izmai és a sorban álló háziasszonyok ott csöpögtek tőle"

Csak kiváncsiságból 3-as szerint ez is bunkóság volt?

Én egyiket sem tartom annak.

De furcsa is lenne az a kapcsolat ahol ennyire meg kéne cenzurázni hogy az ember mit mondhat.

2016. nov. 30. 17:36
 6/25 anonim ***** válasza:
27%
Normális nő jelenlétében lehet ilyet mondani. Hisztis vagy önbizalomhiányos nő jelenlétében nem, mert az fog történni, ami veled is történt.
2016. nov. 30. 17:36
 7/25 A kérdező kommentje:

6

És melyik nő nem hisztis vagy önbizalomhiányos?

2016. nov. 30. 17:45
 8/25 anonim ***** válasza:
39%
Összesen kettő ilyet ismerek. Szóval akad, csak nagyon kevés! :D
2016. nov. 30. 17:49
 9/25 anonim ***** válasza:
64%

a te reakciód sokkal lényegesebb, mint az övé. Semmit sem lehet, amíg te is úgy érzed.

1. elkezdi a hisztit és te védekezni kezdesz. --> vége

2. elkezdi.... és te támadsz --> vége

egyik sem jó.

a legjobb megoldás a közömbösség. :) csak szemléled az eseményeket és néha esetleg megszólalsz hogy rendben, értem, persze.. köszönöm hogy ezt megosztottad velem és az lesz a vége hogy kitombolja magát és te meg csak mosolyogsz és nem veszed fel.

....rinyál, mert megteheti. Ha te védekezel, akkor erre játszik. Ha pedig támadsz, akkor pedig csak mélyíted a problémát.

2016. nov. 30. 18:30
 10/25 anonim ***** válasza:

utólag kiegészítve.

NEM, neked nem lehet ilyet mondani. Nekem igen :)

2016. nov. 30. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!