Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy nő jelenlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy nő jelenlétében olyat mondani, hogy életemben valaha láttam jó nőt?

Figyelt kérdés

Öten beszélgetünk az utcán. 2 pár meg még 1 valaki. Szóba jön valaki akire én azt mondom, hogy nagyon jó csaj. Erre a bnőm agyában megpattan egy ér és totál pszihopata állapotba esve két dolgot hajtogat felváltva úgy majdnem kiabálva:

1. Miért én nem vagyok jó nő? Az jobb nő nálam? Akkor mért velem jársz? Még pár hasonló.

2. Jaj mert a férfiak olyan hülyék ha meglátnak egy nőt akin rajta van 3 kiló festék akkor az nekik már jó nő.

2016. nov. 30. 17:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
társaságban megszégyenítetted, nem tűnt fel?
2016. nov. 30. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Az en baratom nem azert nem mond ilyeneket, mert abnormalisan reagalnek, hanem mert szimplan nem egy tajparaszt :) En is elegge ketlem, hogy kiakadna, ha megjegyeznem valaki milyen jo pasi, de belul biztosan zavarna, vagyis nem mondok ilyeneket az orra elott. Plane nem ugy, mintha ott sem lenne, kidumalva mas csajokkal vihogva, hogy fu de bejon XY, lol.
2016. nov. 30. 22:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ki hogy van vele, de engem aztán marhára nem érdekelne annyira se hogy szóvá tegyem. Mi általában megdumáljuk ha valaki épp jó csaj vagy sem az ismerősök közt vagy ha csak látunk valakit az utcán, mi ebben olyan borzalmas? (és nem, nem szeretem nő létemre a nőket)
2016. dec. 1. 18:46
 24/25 anonim ***** válasza:
látom, nem fogod fel, hogy bunkó vagy. Az egy dolog, hogy jó csajnak tartod, vagy pl megbeszéled a haverjaiddal. Az meg egy másik dolog,hogy a közös ismerőseiteknek, előtte elkezded ecsetelni hogy nagyon jó nő.
2016. dec. 1. 21:59
 25/25 anonim ***** válasza:
'anyádat bunkózzad te sötétparaszt"- a kérdező privátja a válaszomra. Szerintem ez mindent elmond róla.
2016. dec. 1. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!