Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy nő jelenlé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy nő jelenlétében olyat mondani, hogy életemben valaha láttam jó nőt?

Figyelt kérdés

Öten beszélgetünk az utcán. 2 pár meg még 1 valaki. Szóba jön valaki akire én azt mondom, hogy nagyon jó csaj. Erre a bnőm agyában megpattan egy ér és totál pszihopata állapotba esve két dolgot hajtogat felváltva úgy majdnem kiabálva:

1. Miért én nem vagyok jó nő? Az jobb nő nálam? Akkor mért velem jársz? Még pár hasonló.

2. Jaj mert a férfiak olyan hülyék ha meglátnak egy nőt akin rajta van 3 kiló festék akkor az nekik már jó nő.

2016. nov. 30. 17:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Nemtudom. En pl nem zengek odakat mas pasikrol es nem is bamulom oket, ezt varom el a paromtol is. Kizokkentene az atlagos vilagba egy ilyen hulye duma. :D
2016. nov. 30. 18:35
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Talàn mert rosszul esik? Mégha tudjuk is, hogy van nalunk jobb nő. Ezt a párunk szajabol hallva cseppet idegesito.
2016. nov. 30. 18:38
 13/25 anonim ***** válasza:
*hallani
2016. nov. 30. 18:39
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Hallottál már arról, hogy párkapcsolatban illik némi toleranciával is rendelkezni?

Biztosan tisztában van azzal, hogy vannak nála sokkal jobb és szebb nők is, de miért kell ennek hangot adni?

Szerinted neki hogy esik? Mert ahogy elnézem, te azt pont leszarod.

2016. nov. 30. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Én is besértődnék, de nem mások előtt osztanám ki.

Nyugi, majd ha a te csajod gerjed egy másik pasira, megtudod mi aza féltékenység.

2016. nov. 30. 18:59
 16/25 A kérdező kommentje:

Tévedés (vagy inkább csúsztatás). Szó sem volt arról hogy nála jobb nőt láttam volna vagy vele összehasonlítottam volna. Sőt róla egyáltalán szó sem volt.

Ő volt az aki rögtön magáról kezdett el beszélni.

Kapis?

2016. nov. 30. 19:08
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem az embereket. Miért baj az, hogy ez a megjegyzésed rosszul esett neki? Lehet, sőt biztos, hogy én nagyon szomorú lennék, ha a barátom ilyet mondana.

Amit meg az egyik válaszoló javasolt... Ez a közömbösség, meg a rajta való mosolygás... Ez annyira lekezelő, hogy szerintem csak még jobban kiakadna rajta egy lány.

Annyit tehetsz, hogy megbeszélitek, hogy kit mi bánt (te felhozhatod a húspultos fickót is) de próbáld meg megérteni őt is. Valószínüleg különösen rosszul esett neki, hogy ezt mások előtt mondtad. Mert ez így, ahogy leírtad, valóban megalázó.

2016. nov. 30. 19:35
 18/25 A kérdező kommentje:

17

"Lehet, sőt biztos, hogy én nagyon szomorú lennék, ha a barátom ilyet mondana. "

De nem mond ilyet mert tudja, hogy abnormálisan reagálnál rá. Vagyis, hogy kíméljen, megőrízzen a komfortzónádban kerüli az ilyen témát amiben már túlmehetsz a korlátaidon amit még kezelni tudsz. Ezt nem érzed lekezelőnek?

2016. nov. 30. 20:26
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
A húspultos példád pont nem jó, mert te sem azt mondtad, hogy ja igen azért a csajért sokan oda voltak, csorgatták a nyálukat stb., hanem azt mondtad, hogy nagyon jó csaj. Nem azt mondom, hogy ezért ki kell verni a balhét. De taplóság. Kész. Meg lehet jegyezni valakiről, hogy jól néz ki, de nem így, mintha azt mondanád, hogy ha találkoznátok és nem küldene el a halál f.aszára akkor megfarkalnád.
2016. nov. 30. 21:06
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Én ott is hagytalak volna az utcán.
2016. nov. 30. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!