Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha nem vagyok biztos az érzéseimben? Ti mit csináltatok ilyenkor?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 21:17
1/9 anonim válasza:
Részleteznénk a problémát, mert ennyiből senki sem tud értelmes tanácsot adni.
2/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? együtt éltek vagy randinál tartotok? Van 3. is? Vmelyikőtök megbízhatatlan?
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor tovább kell lépni, és megkeresni azt a személyt, aki egy pillantásával ledönt a lábadról. Aki mellett nem kérdések, hanem bizonyosság van. Lehet próbálkozni tovább, de ez csak meddő gatyázás.
4/9 A kérdező kommentje:
Kerdes feltevese utan 2nappal szakitottam.
2016. szept. 21. 15:23
6/9 anonim válasza:
Nem is tudom mit lehet ilyenkor tenni. Mostanában olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
7/9 anonim válasza:
Beszéld meg azzal, akivel szemben nem vagy biztos az érzéseidben. Aztán vagy átbillensz valamelyik irányba vagy nem, de legalább együtt próbálsz rájönni a dolgokra az alannyal és nem egy képzeletvilágban döntötted el az ő álláspontjának meghallgatása nélkül.
8/9 tomika36 válasza:
Lépj tovább! És komolyan! Ha partnered nem azt váltja ki belőled, hogy legszívesebben vele töltenél minden percet (működik a kémia szokták mostanában mondani), nem ábrándozol ha távol vagy tőle stb. akkor ez max csak barátság.
9/9 A kérdező kommentje:
En ugye mar szakitottam.:) szoval nem kerdeses semmi.
de annyi volt egyebkent,hogy sokszor csunyan beszelt velem,nem igazan tamogatott semmiben,a vegere meg mar el is hanyagolt.
a problemakat jeleztem fele,tobbszor is. Hatasa az nem volt.
jobb lesz igy :)
2016. szept. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!