Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak nemsokára gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak nemsokára gyereke születik a feleségétől, akivel válófélben vannak. Hogy a francba lehet ezt elviselni ép ésszel?

Figyelt kérdés
Nem miattam mentek szét,a gyerek "baleset" volt a nő részéről még mielőtt megismerkedtünk,és rá lett erőltetve mindenkire,senki nem akarta csak a nő.Hogyan lehet túlélni,hogy a nekem ígért babát mással hozta össze? Nem kioktatást meg mocskolást kérek. Szeretem ezt az embert,és arra vagyok kíváncsi hogy mondjuk nyugtató vagy pszichológus segítene-e?Vagy az idő majd megoldja?

2016. dec. 1. 11:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Számoltam kicsit: nemsokára szül - akkor kb. 8. hónapban van. Nem miattad mentek szét, mert már akkor válófélben volt - max. 7 hónapja lehettek együtt (vagy a valószínűbb, hogy jobbra-balra kamuzott). Már babát ígért Neked - pár hónap után?

Csak szólok, hogy a 21.században egy terhesség 1-2 nappal a menstruáció elmaradása után már tudható, tehát kb. 2-3 hétre az együttlét után.

Ha válófélben vannak és d...nak akkor az nem túl megnyugtató a jövődre nézve, de hogy mindent besz..psz tőle, az egész biztos :-)

2016. dec. 1. 12:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

21-es leirt mindent ami a csőrömet bökte:-DDD

neked ígért? meg besikeredett? ne áltasd magad...

lesz egy ezek szerint ujabb gyereke, aki utan (is) köteles gyerektartast fizetni, mert ö az apa.A lepattano a parod szabadidejebol es a gyerektartas utan, na az a tied.

2016. dec. 1. 12:59
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben otthagytam volna már akkor,amikor kiderült,hogy még meg van a neje,nem,hogy tőle még baba is várható.De ha te ezek után is együtt maradsz ezzel a kóklerrel,megérdemled a sorsodat,már ne haragudj.
2016. dec. 1. 13:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora idiota vagy bmeg....Gondolom már válni készült a pasi csak egyik reggel felállt a f.asza , az a mocskos némber meg rápattant és addig lovagolt rajta míg szegény pasi el élvezett. Borzasztó szomorú történet. Úgy sajnállak.
2016. dec. 1. 13:04
 25/32 anonim ***** válasza:

Nekem itt az idovel nem stimmel vmi...eloszor azt mondod, h azelott lett terhes a feleseg, mielott Ti megismerkedtetek a pasassal. Aztan pedig azt, h a Neked igert babat massal hozta ossze...Hogy tudott neked babat igerni, ha meg nem is ismertetek egymast, amikor a felesege terhes lett???

Nekem ez kicsit santit.

Amugy meg, baratok kozt is kb 6 honapja lehettek egyutt. En egy ilyen rovid kapcsolatban meg varnek a gyerekkel. Ne keverd ossze azt az erzest, h azert akarsz gyereket, m tenyleg szereted a csavot, vagy azert, m a mostani feleseg is gyereket var, es akkor neked is kell egy. Nagyon mas a ketto es nem szabad ezen az alapon elhamarkodott donteseket hozni, plane egy masik eletrol.

2016. dec. 1. 13:14
 26/32 anonim ***** válasza:
88%
Egyebkent egy illetekes (nő, mert nekem tuti nem hinne el) magyarazza mar el neki, hogy (feltehetoen fiatal) gyermekten nokent fenyevekkel tobb lehetosege van annal, mint hogy egy legatyasitott, elvalt, nyilvanvaloan kamus hapsi mellett nyugtatokat szedjen.
2016. dec. 1. 13:24
 27/32 Költőnő? ***** válasza:
97%
Kár bele minden szó. Észérvek nem hatnak a hozzá hasonlókat. Aki képes racionális gondolkodásra, az ilyen sületlenséget nem is gondol, nemhogy leír. Szerelemben, háborúban mondják, mindent szabad. Kicsit mkinek megzápul az agya, mikor szerelembe esik. Aztán van, akinek úgy is marad. A kérdező érzésem szerint ebbe a csoportba tartozik.
2016. dec. 1. 13:36
 28/32 Költőnő? ***** válasza:
*hatnak a hozzá hasonlókra
2016. dec. 1. 13:36
 29/32 anonim ***** válasza:
Pár hónapja vagytok "együtt",ott van a rózsaszín felhő,te kettőig nem látsz el.Persze válófélben van,az asszony meg ennek tudatában szétrakja neki a làbàt ?!.Szerintem itt a feleség nem is tud semmi vàlásról,neked ez csak be lett igérve a babàval együtt,hogy kussolj,mert tudja a kedves férfi,hogy naív vagy.
2016. dec. 1. 16:18
 30/32 anonim ***** válasza:
29-esnél az igazság. A krapek 2 nőt hülyít.
2017. jan. 9. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!