Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nemsokára gyereke születik a feleségétől, akivel válófélben vannak. Hogy a francba lehet ezt elviselni ép ésszel?
Számoltam kicsit: nemsokára szül - akkor kb. 8. hónapban van. Nem miattad mentek szét, mert már akkor válófélben volt - max. 7 hónapja lehettek együtt (vagy a valószínűbb, hogy jobbra-balra kamuzott). Már babát ígért Neked - pár hónap után?
Csak szólok, hogy a 21.században egy terhesség 1-2 nappal a menstruáció elmaradása után már tudható, tehát kb. 2-3 hétre az együttlét után.
Ha válófélben vannak és d...nak akkor az nem túl megnyugtató a jövődre nézve, de hogy mindent besz..psz tőle, az egész biztos :-)
21-es leirt mindent ami a csőrömet bökte:-DDD
neked ígért? meg besikeredett? ne áltasd magad...
lesz egy ezek szerint ujabb gyereke, aki utan (is) köteles gyerektartast fizetni, mert ö az apa.A lepattano a parod szabadidejebol es a gyerektartas utan, na az a tied.
Nekem itt az idovel nem stimmel vmi...eloszor azt mondod, h azelott lett terhes a feleseg, mielott Ti megismerkedtetek a pasassal. Aztan pedig azt, h a Neked igert babat massal hozta ossze...Hogy tudott neked babat igerni, ha meg nem is ismertetek egymast, amikor a felesege terhes lett???
Nekem ez kicsit santit.
Amugy meg, baratok kozt is kb 6 honapja lehettek egyutt. En egy ilyen rovid kapcsolatban meg varnek a gyerekkel. Ne keverd ossze azt az erzest, h azert akarsz gyereket, m tenyleg szereted a csavot, vagy azert, m a mostani feleseg is gyereket var, es akkor neked is kell egy. Nagyon mas a ketto es nem szabad ezen az alapon elhamarkodott donteseket hozni, plane egy masik eletrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!