Szerintetek ha apás szülésem lesz, akkor mennyi az esélye annak, hogy a férj "elundorodik" a feleségétől?
Hallottam már ilyet.
Viszont olyat is, hogy a férj akkor szerette meg még jobban a feleséget, mert látta, mit áll ki a közös gyermekükért.
Az én férjem is bent szeretne lenni, nem fogok ellenkezni, látott már kényes helyzetben, eddig sem undorodott meg.
Mivel az apa nem a szülő nő lábánál, hanem a fejénél szokott állni, így vajmi kevés esélye van, hogy "odalátva" megundorodjon...
Az én férjem speciel nem jött be, mert ő nagyon nem bírja az ilyesmit (egy vérző láb látványától is képes hányni, és elsápad), szóval nálunk a barátnőm volt bent :)
Nekünk csak még erősebbé tette a kapcsolatunkat, a férjem sírva köszönte meg, mikor a kezében tartotta a babánkat. :)
Pedig Ő látott mindent, mert folyamatosan oda kukucskált, és közvetített: "kócos a haja", "már látom",...:)
Párom bent volt és nagyon örülök neki, hogy így alakult.
Büszke vagyok rá, még a zsinórt is ő vágta el, rengeteg erőt adott nekem.
Ez egy csodálatos élmény,minket közelebb hozott, igazi családdá váltunk.
Ez az élmény mindig csak a miénk marad.
Ő pillanthatta meg előszőr a babócánkat.
Megható volt , jó volt hogy együt éltük át.
Azt gondolom,a férfi ha bent akar lenni engedni kell, de kényszeríteni nem szabad.
Szerintem, ha szeret, akkor utána "felnéz" gyermekei anyjára, jobban becsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!