Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nemsokára gyereke születik a feleségétől, akivel válófélben vannak. Hogy a francba lehet ezt elviselni ép ésszel?
ha más rosszban voltak , akkor a pasinak gumit kellett volna húzni. de annyira rosszba cask nem voltak, ha dugtak, nem?!
neked meg pár hónap után gyereket ígér?...
"Vagy kamuzol itt a megismerkedésetek időpontjáról..."
Vagy a pali kamuzott a csajnak a fogantatás időpontjáról
Mindenestre, ahogy nézem, felesleges arra kisérletet tenni, hogy lebeszéljétek a jellemtelen farokhuszárról, mert igy is "szereti emberileg". Szerintem el sem jut az agyáig, amit itt olvasott. Ráadásul nem az első gyerek...Ha kiskoró még az első is, akkor az már a fárfi jövedelmének közel felét elviszi. Szóval lesz itt még sírás rívás.
Teljesen egyetertek az elottem szolokkal.
Most vagy tenyleg valofelben voltak, akkor gondolom nem tartott senki pisztolyt a pasid fejehez, hogy lefekudjon az asszonnyal. Azt meg mar egy kiskamasz is tudja, ha van nemi sutnivaloja, hogy a vedekezes nelkuli szexbol bizony gyerek lehet. Tehat ha most a pasid jatssza a a martirt, akkor azt nem ertem, ha ennyire nem akart gyereket, miert nem huzott gumit? O itt ugyanolyan hibas, mint az asszony.
Masik lehetoseg, hogy bizony csak teged etetett (amugy eddigi tapasztalataim alapjan ez azert valoszinubb) hogy igy meg ugy rossz a kapcsolat, es valofelben vannak. Az esetek nagyreszeben kiderul, hogy az a valofelben valojaban annyira nem is valofelben, esetleg a feleseg nem is tud rola, hogy a pasi el akarja hagyni?
Mindenesetre szerintem itt a pasas is hunyo, mert ha tiszta lapokkal jatszik, akkor ez a szituacio nem tortenik meg. Neked valoszinu (tobb mint valoszinu) hogy hazudott, de nagyonis elkepzelheto, hogy a felesegenek is.
Hogyan lehet túlélni? Hát úgy, ahogy írtad. Szereted, és akkor is kell, ha 20 gyereke van.
Ha jól értem, akkor egy gyereke már akkor is volt, amikor megismerted. Most lesz kettő. Húsz is belefér, akkor mi a gond a kettővel? Ezen nyugtató nem segít, attól nem fog elvetélni a nej. Pszichológus segíthet, annyiban, hogy egy kicsit megismered magadat a segítségével, legalább annyira, hogy el tudd dönteni, milyen kapcsolatot akarsz. Meg hogy rájöjj, a gyerekvállalás nagyobb felelősség, mint egy ígéret a pasi részéről, csak hogy a bugyidba jusson.
Hátööö... azért itt elég szoros időintervallumon belül történtek a dolgok, ha még szexelt az asszonnyal, de mikor veled összejött, akkor még nem lehetett tudni, hogy az asszony terhes...
Lehet, hogy kicsit túl gyors volt ez az egész, pláne, hogy ilyen friss kapcsolatban már "neked ígért" gyereket...
Sajnos az én tapasztalatom az, hogy aki ilyen szinten felelőtlenül potyogtat/ígérget gyerekeket, az nem éppen a megbízható társ kategória.
Mindenképpen célszerű lenne pszichológushoz fordulnod, hogy megértsd, miért épp hozzá vonzódsz, mikor léteznek a világon sokkal felelősségteljesebb társjelöltek is...
Mi az, hogy "a nekem ígért babát"?
Ne haragudj, de kicsit szánalmas vagy
17 Hat nobol van, babazni akar.
Ha nekem egy csaj autot igerne, en is lefekudnek vele:-)
Szerintem te megtaláltad a lelki társad.
Akkora mártírok vagytok mindketten, hogy pont összepasszoltok. Te elhiszed azt is, ha azt mondja, hogy a gyereke a szentlélektől van. És lehetsz a szép lélek, aki megértő, megbocsátó, nem gondolkodik, nincs önbecsülése, csak szeret.
Ő meg lehet az aki mindig megcsinálja a tuti bulikat és előadhatja, hogy ő a körülmények áldozata... és te is maradhatsz a hő szerető társ, aki "emberileg" szereti a párját, ő meg átverhet, és sajnáltathatja magát.
Azon akadt meg a szeme amikor írtad, hogy "emberileg" szereteted... és elgondolkodtam, hogy ez téged akkor mennyiben minősít? Ugyanis a következmények és tettek a pasi körül kilóg a lóláb de annyira, hogy az összes válaszadó szemét kiszúrja. Mire megvilágosodtam, hogy ez a helyzet, neked kedvez. Vannak ilyen emberek a földön, akik szeretnek mártírok lenni. A párod is ugyanezt csinálja. Szóval nem értem a gondot! A gyerek kapóra is jön, mert mindketten eljárhatjátok a passiótokat.
Normális ember nem azon veri nyálát, hogy a "párja" másnak (feleségének) csinálta meg azt a gyereket, amit neki "beígért". Ez kb olyan, mintha egy hurrikán után te azon kezdenél el sírdogálni a ronccsá lett otthonod előtt, hogy hát a mami féle lekvár is odalett a nagy viharba... nonszensz.
Te egy igazi, romantikus mártír vagy.
Lehet nem is ígért babát, csak azt, hogy vele is gyakorolja a gyártási technikát!
Ráadásul akkor jöttek össze, mikor kiderült a terhesség, és 9 hónappal később is csak válófélben vannak!?
Mese habbal! Ha fél év alatt nem váltak el, akkor vagy szó nincs válásról, vagy még évekig pereskednek.
Gondolom ez a jellemóriás szupermen még az asszonnyal lakik. Pedig a különköltözéshez nem kell más, csak pár doboz.
A kérdezőt átvágták a palánkon. :)
Kínos. Mondjuk nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!