Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom biztosan hogy a fiú, akivel levelezek a neten, valósnak adja ki magát?
basszus képzeljétek mi történt: hivtam a srácot telefonon,ma délelött de nem vette fel.Kétszer is hivtam. Csak hogy leellenőrizzem a hangját,tudjátok amit mondtatok..
Ekkor már kezdtem aggódni de megbeszéltem a bátyámmal hogy mégis elmegyek,de ő is jön velem.És távolabbról figyel majd. Hát halljátok alig hittem el amit láttam:amikor odaértem, az öreg pasas állt ott!!! Rögtön felismertem a fejét. Ö szerencsére nem vett engem észre mert napszemcsiben voltam meg máshogy volt a hajam mint a neki küldött képen direkt hogy ne tűnjek annyira fel. Na szóval rohadtul megijedtem,azonnal sarkon fordultam és szaladtam a tesóm felé,aki kb 100 méterre állt.Közben néztem hátra hogy nem vett-e észre a pasas! a torkomban dobogott a szivem...basszus...még most is kivagyok..szóval tesómat ugy kellett leállitani h ne menjen oda és verje szét a pasas fejét!!
Hú.Soha többet nem csinálok ilyet. Köszönöm Nektek hogy szóltatok mert magamtól bitos egyedül mentem volna és lehet hogy nem lett volna jó vége! nagyon megijedtem..
úristen az komoly :|
milyen emberek vannak....-.-"
Hívtad a SRÁCOT? :D Mármint a tattert. Bátor vagy, hogy elmentél. Sajnálom, hogy elment a kedved, pedig pont most akartam megbeszélni egy találkát, le is töltöttem pár kamu képet. ;)
68/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!