Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom biztosan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom biztosan hogy a fiú, akivel levelezek a neten, valósnak adja ki magát?

Figyelt kérdés
Küldött magáról képet, meg írt sokat magáról. Persze én is. Találkozni akar velem. Ez igy rendben is van, de megkerestem iwiwen, és egy öreg fószert dobott ki a rendszer az ő nevével,becenevével és városával. Persze lehet hogy egy másik ugyanolyan nevű személy él még abban a kisvárosban, de nekem gyanus. Remélem nem valami öregember szórakozik velem. Holnap találkozom a sráccal elvileg! Segítsetek, mit csináljak? 21/L
2010. ápr. 30. 20:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel!
2010. máj. 1. 16:57
 22/32 anonim válasza:
Szeretnem en is tudni,hogy mi lett:)
2010. máj. 1. 20:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Én is szeretném tudni :D
2010. máj. 1. 20:40
 24/32 A kérdező kommentje:

basszus képzeljétek mi történt: hivtam a srácot telefonon,ma délelött de nem vette fel.Kétszer is hivtam. Csak hogy leellenőrizzem a hangját,tudjátok amit mondtatok..

Ekkor már kezdtem aggódni de megbeszéltem a bátyámmal hogy mégis elmegyek,de ő is jön velem.És távolabbról figyel majd. Hát halljátok alig hittem el amit láttam:amikor odaértem, az öreg pasas állt ott!!! Rögtön felismertem a fejét. Ö szerencsére nem vett engem észre mert napszemcsiben voltam meg máshogy volt a hajam mint a neki küldött képen direkt hogy ne tűnjek annyira fel. Na szóval rohadtul megijedtem,azonnal sarkon fordultam és szaladtam a tesóm felé,aki kb 100 méterre állt.Közben néztem hátra hogy nem vett-e észre a pasas! a torkomban dobogott a szivem...basszus...még most is kivagyok..szóval tesómat ugy kellett leállitani h ne menjen oda és verje szét a pasas fejét!!

Hú.Soha többet nem csinálok ilyet. Köszönöm Nektek hogy szóltatok mert magamtól bitos egyedül mentem volna és lehet hogy nem lett volna jó vége! nagyon megijedtem..

2010. máj. 1. 21:00
 25/32 anonim válasza:
ez most tenyleg igaz?
2010. máj. 1. 22:25
 26/32 anonim ***** válasza:

úristen az komoly :|

milyen emberek vannak....-.-"

2010. máj. 1. 22:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Odamehetett volna a bátyád, és mondhatta volna, hogy ő a lány, akivel beszélt XD
2010. máj. 1. 22:29
 28/32 anonim ***** válasza:
66%

Hívtad a SRÁCOT? :D Mármint a tattert. Bátor vagy, hogy elmentél. Sajnálom, hogy elment a kedved, pedig pont most akartam megbeszélni egy találkát, le is töltöttem pár kamu képet. ;)

68/F

2010. máj. 2. 00:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Ez egy pszichopata. Remélem a többi lány sem fog neki bedőlni, mert tuti hogy tovább fog még próbálkozni!
2010. máj. 2. 09:24
 30/32 anonim ***** válasza:
64%
hasonlo velem is volt de én odamentem a csávóhoz aki 35 volt a hugomnak meg azt mondta h 20 oda mnent a hugomhoz én oda futotam megfejeltem megtapostam és viszaküldtem az anyába :D
2010. máj. 4. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.