Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom biztosan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom biztosan hogy a fiú, akivel levelezek a neten, valósnak adja ki magát?

Figyelt kérdés
Küldött magáról képet, meg írt sokat magáról. Persze én is. Találkozni akar velem. Ez igy rendben is van, de megkerestem iwiwen, és egy öreg fószert dobott ki a rendszer az ő nevével,becenevével és városával. Persze lehet hogy egy másik ugyanolyan nevű személy él még abban a kisvárosban, de nekem gyanus. Remélem nem valami öregember szórakozik velem. Holnap találkozom a sráccal elvileg! Segítsetek, mit csináljak? 21/L
2010. ápr. 30. 20:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Lenyomozod IP alapján.
2010. ápr. 30. 20:16
 2/32 A kérdező kommentje:
hmm.azt hogyan kell? Nem vagyok valami nagy netguru...:)
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Na háát akkor távolról lesd meg és ha őt nem látod mert képet ugye küldött, hanem helyette az az öreg fószer áll ott akit az iwiw-en láttál akkor fuss menekülj!!!!
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, amúgy meg ha telefonon beszéltél már vele, azért szerintem hang alapján van különbség egy 20-on éves és egy 50 éves között.
2010. ápr. 30. 20:17
 5/32 anonim ***** válasza:
48%
De ha van rendőrségen ismerősöd, akkor lekérdezheted az adatait is nyugodtan:)
2010. ápr. 30. 20:20
 6/32 anonim ***** válasza:
ez az iwiw-es sztori nekem nagyon gyanús, én letiltanám, és eszembe nem jutna találkozni vele
2010. ápr. 30. 20:20
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj már, gondolom nem találkozol úgy senkivel, hogy előtte ne beszélnél vele telefonon. Ha meghallod a hangját, akkor lehet rajta hallani nagyjából, hogy idősebb hang, vagy fiatalabb. Ha viszont nem tudod a számát sem, mert esetleg nem akarja megadni, akkor felejtsd el, mert történhetnek olyan dolgok, amiket nem biztos hogy szeretnél, és még finoman fogalmaztam !!!
2010. ápr. 30. 20:21
 8/32 anonim ***** válasza:
kapcsoljon webcamerát :)
 9/32 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha öregember, akkor ott helyben sarkon fordulsz (esetleg közben anyázod) és kész. Ennyi rizikót be kell vállalni. Szerintem az lesz, akinek mondja magát, a lányok, akikkel találkoztam legalábbis azok voltak. Mind... bár az egyik képen SOKKAL jobban nézett ki. :):):)
 10/32 anonim ***** válasza:
tedd fel a képet amit küldött és megállapítjuk h ö e az, mert itt elég sok ember jár több szem többet lát :D
2010. ápr. 30. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!