Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom biztosan hogy a fiú, akivel levelezek a neten, valósnak adja ki magát?
Figyelt kérdés
Küldött magáról képet, meg írt sokat magáról. Persze én is. Találkozni akar velem. Ez igy rendben is van, de megkerestem iwiwen, és egy öreg fószert dobott ki a rendszer az ő nevével,becenevével és városával. Persze lehet hogy egy másik ugyanolyan nevű személy él még abban a kisvárosban, de nekem gyanus. Remélem nem valami öregember szórakozik velem. Holnap találkozom a sráccal elvileg! Segítsetek, mit csináljak? 21/L2010. ápr. 30. 20:14
11/32 anonim válasza:
Találkozz vele nyilvános helyen, esetleg "véletlenül" legyenek a barátaid a közelben.
12/32 A kérdező kommentje:
ő nem tudja hogy megkerestem iwiwen,én nem vagyok fent,egy ismerősöm segitett.
A számát tudom,elkérte az enyémet a csetelés közben,egyszer kérte h csörögjek rá.De még nem beszéltünk!! Kellett volna?
2010. ápr. 30. 20:24
13/32 anonim válasza:
Hívd fel most szerintem,és kiderül :)
14/32 anonim válasza:
Igen kellett volna.
Tudod hány elmebeteg van szabadon? Szerinted ki segítene neked, ha egy ilyen betuszkona egy autójába?
Mielőtt elmennél otthonról, írd le egy cetlire hogy hová indultál, kivel, és hol ismerted meg, mi a jelszód azon az oldalon, és a férfi tel.száma. Ezt a cetlit tedd be otthon a fiókodba, vagy a szekrénybe.
Nem viccelek, én egyszer majdnem az életemmel fizettem...
15/32 A kérdező kommentje:
hú...köszi! Esetleg el tudnád mondani,mi történt Veled csak hogy okuljak belőle? Persze csak ha nem indiszkrét a kérésem...Kicsit megijesztettél...:(
2010. ápr. 30. 21:03
16/32 anonim válasza:
Szerintem picit túlreagáljátok, valszeg nem egy sorozatgyilkosról van szó :D Amúgy a legegyszerűbb, ha kérsz tőle egy olyan képet, amin megmondod neki h tartson pl. egy lapot a kezébe, amire felvan írva mondjuk a neved. Mond el neki, h félsz picit interneten ismerkedni, ha megérti és megcsinálja, akkor tényleg nincs semmi para, ha elkezd magyarázkodni, akkor kezdhetsz aggódni :D
17/32 anonim válasza:
A megbeszélt helyen várlak, Kicsi! Ne késs!
68/F
18/32 A kérdező kommentje:
:D :D
2010. máj. 1. 13:33
19/32 anonim válasza:
Azért majd írd meg, hogy mi volt, most már érdekel!
68/F ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!