Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan sikerült legyöznöd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült legyöznöd a manias feltekenysegedet?

Figyelt kérdés
Külföldön elünk parommal.Az utobbi idöben valami nem stimmel velem,allandoan azon kattog az agyam h mivan ha megcsal.Pedig ismerem milyen megis allandoan ez motoszkal a fejemben.sokat veszekszünk emiatt.van mikor jobb de most megint nagy veszekedes volt tegnap.2 het mulva lesz ceges vaxsija utana akar menni buliba.nagyon aggodom felek h hulyedeget csinal,sajnos latszik rajtam az aggodalom.felek h pont mas nö karjaba kergetem a parom.az önbecsülesemet kene helyretenni tudom.Sokat olvastam erröl!es igyekszem de megint kibujt belölem a kisördög.Van remeny megvaltozni ugye?ha nagyon akarja valaki lehet?olyanok valaszat varom akinek sikerült es mara nem ismer magara.akar privat üzenetben is.köszönöm
2016. nov. 29. 10:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
megbeszeltük,azt mondta soha többet nem nezi,elözmenyben sincs soha nyoma,de gondolom azert be bele kukkant csak eltünteti a nyomokat(kicsi az esely ra h a 2 ev alatt azota egyszersem latogatott ilyen oldalt).pedig mondtam h ne titkolja ennel rosszabb nincs,jo persze nem örülök neki annyira de azert ne a hatam mögött menjen ugyanugy.Lehet tenyleg azota nem nez bar ketlem:) az a baj h mig en nem valtozok addig ö sem fog megnyilni felem.igyekszem magam összeszedni es talan elerem egyszer azt h ne legyen tabu dolog amit titkolni kell.talan ö is többet tesz majd ertem,de ha en ezt vegigcsibalom mert rohadt nehez lesz,de ha nem erzem a kapcsolatban a jobbat akkor mar feladom ugyerzem,sok hibaja van neki is,csak sajnos nem latja at igazan h pl ebben a szituban h ilyenne valtam inkabb segitene hanem inkabb veszekszik h elege van,persze ertem en ezt mert jogos,de mellem alni es az en szemszögemböl nezni nem tudja
2016. nov. 29. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!