Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok, hogy már el kell engednetek a párotokat? Hogy már nem érdemes tovább erőlködnötök a kapcsolatotok fenntartásáért?
Elsősorban olyan emberek válaszait várom, akik már túl vannak egy vagy több szakításon. Igazából a kapcsolatunk válságban van, egy nagy körforgás az egész, elég sokat vitázunk, de mikor oda jutunk hogy el kéne engedni a másikat, mindig majd meg szakad a szívem, és a párom is marasztal és bizonygatja hogy szeret, és utána kb. egy hétig megint minden a legnagyobb rendben telik, a mennyekben járva, csak utána előjönnek megint a viták (legtöbbször a vitáink nem is nagy dolgokon folynak). Szóval most értem arra a pontra egy nagy vitázás után, hogy nem tudom érdemes-e érte változnom, és energiát belefektetnem, illetve azt se tudom merre induljak el. Elengedni nem igazán tudom. Hogy csináljam, hogy a körforgásnak vége legyen, vagy hogyan szakítsak vele? Nem érzem magam erősnek, ha letiltanám mindenhonnan pár nap múlva tudom hogy keresném megint, attól függetlenül hogy tudom hogy egy szenvedés a körforgás. Hiányozna, mert már nem egyszer ez is előfordult, hogy letiltottam.
A segítő válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! Az ítélkezéstől kérlek kíméljetek, én is tudom hogy ez nem normális dolog. (Ja és ez az első komoly szerelmem, másfél éve vagyunk együtt, ezért nehéz elengednem, mert így még nem szerettem senkit)
Elég sok mindent megszoktunk beszélni egyébként, a fent említett dolgokat is ő vallotta be. A beszélgetéseink során azt vettem észre rajta, hogy bezárva érzi magát ebben a kapcsolatban. Ezt teljesen megértem, hiszen csak 20 évesek vagyunk, és most jött el az időszak, hogy repdesne lányról, lányra szerintem....
Szóval az ő legfőbb gondja ebben a kapcsolatban az, hogy szerinte én nem engedek meg neki dolgokat. Ebben annyi igazság van, hogy fájna igen, ha más lánnyal jobban ellene mint velem, és igen, fájna ha mindenhova eljárkálna és eszébe se lenne engem is hívni.
Ehhez az egészhez hozzátartozik hogy volt egy időszak amikor beszélgetéseket törölgetett, amiket más lányokkal folytatott, bár ez még nagyon a kapcsolatunk elején volt. És azóta mondhatni miattam nem beszélget lányokkal, mert az elején ment ezen a hadakozás. Mostanában pedig ezt is kezdi hiányolni (ezt is ő vallotta be), hogy más lányokkal is kommunikáljon.
Nos, nem tudom hogyan változtathatnék ezen az érzésén, mert én nem akarom kicsit sem bezárni vagy megfojtani. Viszont bizalom elég hiányos, mert annak tudatában, hogy más lányokat nézeget és úgymond másfelé kacsingat, nem tudnék nem féltékeny lenni, más lányokra már. Viszont gyűlölöm, hogy ezt hozza ki belőlem, én alapjában véve sose voltam féltékeny típus.
Szóval ha erre valakinek lenne valami ütős tippje, azt nagyon de nagyon megköszönném. Hálám tuti üldözné. :/
ne hidd azt, hogy ezzel ő olyan nagy áldozatot hoz, hogy veled van, és mással nem lehet.
te is biztosan érezted már vagy érzed is, hogy nem érdekel más, így nem azon jár az eszed, mit hagysz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!