Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes az ilyen kapcsolatot fenntartani? Meddig elég a szerelem?
Az exeddel valamiért csak véget ért a dolog, szerintem csak azért, hogy "nyugalmat találj" nincs értelme újból összejönni. De a jelenleginek sincs sok értrelme, hiába a szerelem, ez így nem kapcsolat, erre nem lehet építeni.
Van egy harmadik lehetőség- szakítasz a jelenlegivel és NEM jössz össze az exeddel, hanem inkább megtalálod a nyugalmat és a békét magadban. Majd miután összeszedted magad és teljes értékű felnőttként tudsz önállóan is működni, máris könnyebb lesz olyan partnert találnod, ahol nem kell kompromisszumokkal élned.
Egy igen neves randitanácsadó szerint, ha már magadtól kérdezed, hogy "Érdemes-e?", akkor a válasz valószínűleg az lesz, hogy "Nem".
Szögezzünk le valamit az elején: ez nem szerelem. Ez maximum ragaszkodás, amiket az egykori kellemes emlékek, és a közelség éltet még. Ez abból is világos, hogyha szerelmes lennél belé, akkor senkinek az égvilágon esélye nem lenne hozzád olyan közel férkőzni, hogy randit merjen kérni.
Én a helyedben viszont az egyik működésképtelen kapcsolatból a másikba ugrálás helyett, magamra fókuszálnék. Ezt a jelenlegi bántalmazó kapcsolatot szépen lezárnám (ne aggódj, max. az első két hétben leszel rosszul, utána ahogy fokozatosan javul az életminőséged, rájössz, hogy miben éltél eddig), és csak magamra figyelnék, önismeretre, hobbikra stb.
Nagyon gagyi duma, hogy az előző barátnője miatt ilyen elmebeteg, mert lássuk be, ez az.
Gyötör, kínoz és szeretne összeköltözni.. aztán mag majd ver is, aztán rád zárja az ajtót, kifejlett esetben rágyújtja a házat a feldarabolt holttestedre.
Hiába imádod, ő nem is szeret téged, csak birtokolni akar.
Az ex meg ex, nem is tudom, miért érdekes ebben a sztoriban, tök jól látod, annak se véletlenül lett vége. De emberhez méltó életre így esélyed sincs, az világos, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!