Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megoldani a problémákat, érdemes még egyáltalán próbálkozni?
Az elmúlt hónapokban a szokásosnál is több a konfliktus, persze én is hibás vagyok, nem hárítom a felelősséget.
Már egyre kevésbé tudom mit akarok, egyik felem maradna, mert szeretem, másik felem pedig továbblépne.
Az utóbbi időben többször is "szakított" velem, aztán pár óra múlva visszafogadott. Ezeket a pillanatnyi dühében csinálta, beismerte, de én ezeket a pillanatokat nehezen viselem, főleg ha mindennek elhord közben.
Aki volt már hasonló helyzetben hogyan oldotta meg?
23F
Elég nehéz így tanácsot adni, hogy arról semmilyen infot nem adták, h miken veszekedtek.
Csak ilyen általános dolgokat lehet mondani: ha szeretitek egymást akkor teljes őszinteséggel kell megnyilvánulni, le kell vetkőzni az önérzetet, bocsánatot kérni etc.
Szerintem nem voltak súlyos okokból adódó veszekedések,csak a dühkitörést nem mindegy,hogyan kezeli az ember.
Megnyugtatlak,hogy régen mi is ugyanígy "játszadoztunk" a másik érzelmeivel és állandóan olyan értelmetlen dolgok hagyták el a szánkat,hogy mi magunk sem hittük el,hogy kimondtuk.
Én nem mondom azt,hogy szakíts vele,mi a barátommal attól még komolyan szerettük egymást,elnézve ezeket a szórakozásokat és vitákat.Szó szerint kinőttük már ezeket a viselkedéseket.
Ha szereted és hajlandó vagy elnézni még neki ezeket,vagy rámutatni kicsit a hibáira és megbeszélni vele,akkor talán ő is elhagyja majd ezeket a rossz "szokásokat". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!