Ha arra gyanakszom, hogy szeptált hüvelyem van, akkor érdemes orvoshoz elmenni, vagy ez nem okoz egészségügyi problémákat?
egy nőnek 16 éves kor felett évente el kéne menni a nőgyógyászhoz.
tehát ne öndiagnosztizálj,hanem menj dokihoz
ha szűz vagyok, és nincs tünetem nőgyógyásztati betegségre, akkor minek?
és csak az érdekel, hogy ez okoz-e egészségügyi problémát, mert amúgy nincs kedvem az intim részeim mutogatni bárkinek akivel nem vagyok szerelmi kapcsolatban, orvos, nem orvos, szóval ha nem okot problémát én hagynám
20:42
Szeptált hüvely az amikor egy válaszfal van a hüvely közepén, két félre osztva azt, azaz "két hüvelyre". Igazából az van, hogy nem forrt össze korai fejlődési szakaszban normálisan.
22:55
először azt hittem csak a szűzhártyám szeptált, de ahogy jobban megvizsgáltam, nem tudtam átmenetet találni a két lyuk között... de mondjuk lehet, hogy csak a szűzhártyám nagyon vastag, és az is igaz, hogy az egyik oldalon a nyílás olyan kicsi, hogy a kisujjam se fér be (éppen), és kiszakítani nem akarom...
de szerintem most már eléggé parázok ezen, hogy orvoshoz menjek, hogy megnyugodjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!