Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak miért féltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért féltek az összeköltözéstől?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok,párom 34. Már több,mint 3 éve vagyunk egy pár,de még nem élünk együtt. Sokat együtt vagyunk mindennap,de heti pár napot alszik csak nálunk. Szeret,fontos vagyok neki ez biztos,de képtelenek vagyunk tovább lépni,ami miatt sokat veszekedünk. Hiába szeretnék dülőre jutni,de sajnos nem megy. Kérdeztem mi a félelme,ha ő nagyon jónak érzi a kapcsolatunkat,de azt állítja semmitől nem fél,csak egyszerűen így jó neki...pedig van lakása mindkettőnknek. Ha megkérdezem mit várhatok a kapcsolattól,elrohan.
2016. nov. 20. 13:22
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Elengedni sem akar! Nem azt mondja, hogy örökre így akar élni, csak azt, hogy még most így jó egyelőre. Többször mondtam neki, ha közösek a céljaink akkor hagyjuk egymást békében, de azt meg nagyon nem akarja és állítja azt szeretné amit én, de még nem most.
2016. nov. 20. 15:57
 22/28 A kérdező kommentje:
Ha NEM közösek--javítva
2016. nov. 20. 16:00
 23/28 anonim ***** válasza:

"Elengedni sem akar! "

Persze, mert kényelmes vagy neki. Kötelezettség 0.

2016. nov. 20. 16:38
 24/28 anonim ***** válasza:

Ha összeköltöznének akkor is csak 50% lenne a kötlezttsége. Kivéve ha még betartják a legutoljára '64-ben aktuális szexista házasságot.

2016. nov. 20. 17:31
 25/28 anonim ***** válasza:

NEM közösek a céljaitok, mert neked vannak, neki meg nincsenek.

Kár, hogy nem akarod felfogni (értem: kellemetlen), amiket írtunk itt egy páran, ha családot akarsz, gyereket, akkor adj neki egy fél évet - vagy küldd el most.

Egy 34 éves férfi az nem lehet ennyire lekvár... simán hazudik. nem akar ő semmi olyat.

2016. nov. 20. 18:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Ez milyen baromság már, hogy elengedni sem akar. Felnőtt nő vagy. Ne legyél már ilyen...Döntse el mit akar vagy kalap kabát. Most hiába teszel itt fel egy kérdést általánosítva. Vannak még normális pasik, de soha nem fogsz eggyel sem találkozni ha ehhez az egyhez ragaszkodsz, pedig nem tud boldoggá tenni.
2016. nov. 20. 19:58
 27/28 A kérdező kommentje:
Nagyon igazatok van. Köszönöm a válaszokat. Minden vita alkalmával elmondja, hogy szeretne ő tőlem gyereket és összeköltözni is, de nem tudja mikor. Ígérni meg azért nem szeretne, mert ha nem úgy jön össze, akkor meg hazudott. Tudom nekem kell lépnem, köszönöm a sok megerősítést!
2016. nov. 20. 20:05
 28/28 anonim ***** válasza:

A világ tele van bizonytalansággal, de az él életem azért nem "úgy jön össze" - hanem én élem.

Ilyen egyszerű dologban biztosan, hogy akarok-e gyereket, feleséget, vagy nem?

34 évesen már bőven el kell tudni dönteni egy ilyen kérdést, a halogatás meg a NEM döntésnek egy sunyi kifejezése.

2016. nov. 21. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!