Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért féltek az összeköltözéstől?
Nem akarja feladni a függetlenségét, és gyáva elkötelezni magát!
"Ha megkérdezem mit várhatok a kapcsolattól,elrohan."
Megmondom én neked: SEMMIT se várhatsz!
Inkább szakítsatok, hisz elég idősek vagytok, hogy összeköltözzetek, de ha ő ennyi idő után se akar, akkor a kapcsolat se fontos neki annyira!
Most ezt hogy? A saját lakását nem fogja eladni, hogy kiszolgáltatottá válljon a szeszélyeidnek. A tiedet eladni sem okosabb húzás...
Jó ez így, nem tudom mi a bajod vele. Ez az ideális. Nem mentek egymás agyára.
Nem értem minek gyerek, nem ideális. De így már más.
Bár attól is függ MEKKORA a lakás. Egy szar garzonba én se költöznék össze senkivel... Kell egy szoba ahová el lehet vonulni néha, ne mindig egy helyiségben mindketten... Az őrjítő, olyan mint a börtön...
#3, hogy érted, hogy nem mennek egymás agyára?
A kisgyerek (aki 34 éve született) azzal megy az agyára, hogy bizonytalanságban tartja, a Kérdező meg azzal megy az agyára, hogy megkérdez valami teljesen normális dolgot.
Ez nem ingatlan adás-vételi kérdés, emberi kapcsolatok... - amiből csak a szex kell a pasinak.
Hasonlo cipoben jartam en is par honapja... Sehogysem jutottunk dulore, ultimatumot kapott es nem engem valasztott, hanem a megszokottat, mert neki az ugy jo.. Ugy vagyok vele, jobb hogy nem huztuk tovabb, ha neki ez ennyit ert, ugyis ment volna csak kesobb.
Ebben a korban ennyi ido utan ezt semmikepp nem tartom jo elojelnek..
30N
Őrjítő dolog tud lenni 0-24ben végig együtt lenni valakivel. Kell egy kis magány, bár ez biztosítható lakáson belül is, ha elég nagy (2 szoba legalább van, de komfortos alagsor/padlás is jó) de egy helyiségben lenni egész nap - egy ideig mókás, de aztán annyira nem... Nem olyan felszabadult, kell egy pár óra (vagy akár csak fél) magányos relaxálás.
A jobb házasságoknál pont így van, hogy nincsenek sülvefőve együtt, hanem mindig van pár óra mikor nem, amúgy meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!