Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért viselkedik ilyen zavarodottan, ha letisztáztuk a kapcsolatunk jellegét?

Figyelt kérdés

Nagyon jó lenne, ha valaki segítene megérteni ezt a szituációt. Próbálom röviden és tömören leírni a lényeget anélkül, hogy őt bántanám.

Egy hónapja megismertem egy külföldi srácot abban a városban, ahol élek, és mivel nem beszéli a nyelvünket, sokat segítek neki, bármilyen gondja van. Kitalálta, hogy mivel mindenhogy nagyon tetszem neki, legyen köztünk egy laza kapcsolat, néha találkozunk, és kellemesen eltöltjük az időt...Részemről is oké a dolog, szóval belementem, letisztázva, hogy ez nem párkapcsolat, szóval amikor ráérünk, akkor tudunk találkozni, mindenféle kötöttség nélkül. Ő is elfoglalt, én is.

A gondom az, hogy ő folyamatosan megsértődik, ha nem érek rá. A tegnapi randit kértem, hogy tegyük át a mai napra, semmi gondja nem volt. Viszont mégis úgy alakult, hogy az estét végigdumáltam vele online chat-en, mert annyira kellemes hangulatú volt. Ő ebből azt szűrte le, hogy nekem mégis lett volna időm, szóval ezért ma ő sem ér rá, ne is menjek, hagyjam békén, ne kezeljem úgy, mint egy kutyát.(!)Ha poénból más srácokról beszélek, azt kikéri magának, hogy én nem tisztelem az érzéseit. De én nem szólok semmit, ha ő előadja, hogy eddig vagy 200 nő volt az életében, és a szex a hobbija.(!)Mikor rákérdeztem, hogy belémszeretett-e, azért veszi zokon a poénokat, akkor nem válaszolt semmit. Innentől kezdve nem értem, hogy én mégis milyen érzéseit sértem meg, miért vádaskodik.

Nem fényezem magamat, de a lénynek sem tudok ártani, szándékosan soha nem bántottam meg senkit, ezért is fájnak a szavai...

Ki mit gondol? Köszi előre is.

2016. nov. 20. 10:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott, hogy szerelmes, ezért kérdeztem rá többször is, de NEM kaptam választ, semmilyet.

Aztán leesett, hogy nem erről van szó, hiszen akkor normálisan udvarolna.

Amúgy az is a szerelem ellen szól, hogy felhozta, nyugodtan találkozzak egy idősebb barátjával(honfitársa), ha gondolom, mivel említette neki, hogy én milyen jó csaj/nő vagyok, a pasinak pedig sok pénze van, jómódú stb. Mondom aha, nagyszerű.

2016. nov. 20. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!