Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Piinkmail21 kérdése:
Megenyhült a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Párommal másfél hónapja vagyunk együtt. Amikor megismerkedtünk, illetve követkreő pár hétbe jobban megismertük egymást, úgymond egymásba szerettünk. Ilyenkor folyton keresett, írt lefekvéskor és felkeléskor. Lassan bemutatott a barátainak és a családjanak. Amikor találkozott a barátaival, mindig hivott, folyton a barátaival voltunk, de én szerettem volna kettesben is tölteni az időt. Ahogy telltek az idők, nem igazán volt alkalmunk találkozni, vagy csak nagyon ritkán, nem keress alig beszélünk szinte. Ha van rá alkalom hogy találkozunk akkor is valamelyik barátjával van vagy oda készül. Mostanra már csak egy két szót váltunk egymással, többet tölt a barátaival időt mint velem.. Mit tudnék tenni?2019. szept. 21. 22:16
2/14 anonim válasza:
Egy gyenge szintén eladó baráti kapcsolat.
Ennyi volt benne.
4/14 Savlekotő válasza:
Nem lehet h beleképzeltél egy barátságba többet,látszik h még barátként is tojik rád..
6/14 anonim válasza:
Annyi mindent írtál, hogy azt hittem 1,5 év alatt történt...
Mi lenne ha megkèrdeznéd tőle konkrétan, hogy mit is akar?
7/14 anonim válasza:
Szerintem ennek vége. Egyértelmű! Nincs mit tenni, bár egy kérdést megér hogy mit gondol kettőtökről illetve akar-e még valamit.
8/14 anonim válasza:
Másfél hónap nem kapcsolat. Csak randizgattatok.
Jah, még azt se, csak megvillantott a barátai előtt, aztán dugtatok egyet.
9/14 A kérdező kommentje:
Amikor megkerdeztem, hogy mit is szeretne tolem akkor a valasza az volt, hogy "tobbet mint ami van", mondjuk nem ugy tunik mint aki akarna
2019. szept. 22. 07:07
10/14 A kérdező kommentje:
Visszont amikor talalkozunk, akkor hozzambujik, olelget, puszit ad, mindig nezz..
2019. szept. 22. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!