Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi problémákra rámegy a kapcsolatunk? Több infó lent.
Ne haragudj, de ez egy nagyon eloldalu kapcsolat. Te akarsz folyton a kedvèben járni, ő meg tojik rád, bunkózik veled stb. Arra nem kèpes, hogy a rossz kedvèt otthon hagyja, ès mikor veled van, akkor vègre jól èrezze magát.
Az, hogy otthon szr a helyzet, nem jogosítja fel arra, hogy veled szemètkedjen. De te meg negyèl lábtörlő, csak mert van oka (ha van) sajnáltatni magát.
A nem jó a helyzete, akkor keressen kiutat belőle, te is ajánlották neki lehetősèget erre. De ezt fejezze be.
Jó most nem azt mondom, hogy semmilyen szinten se legyèl megèrtő, de túlzásba ne vidd, a mèltatlan hangnemet meg kèrd ki magadnak.
Lehet, hogy majd ha nem nyalod annyira a se..èt majd kicsit èszhez tèr.
Hasonló szitucáióban vagyok én is, csak én vagyok a barátnő a sz*r otthoni körülményekkel.
Nekem is azelőtt felajánlotta a barátom, hogy költözzek hozzá, amit szerettem is volna, de kicsit azt éreztem hogy ezt csak sajnálatból tenné. Én nem tekintem a párom egy menedéknek, ha szeretne összeköltözni velem, ne azért tegye, mert nekem szar otthon.
Nálunk az oldotta meg amúgy a problémát, hogy segített nekem elköltözni otthonról egy szobába (albi sok lenne nekem egyedül), így még az összeköltözés sincs siettetve, és mégis nekem is van egy nyugodt otthonom, ahova hazatérhetek. Igaz van egy lakótársam, de inkább vele lakok, mint anyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!