Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szeretnétek gyereket, de kiderülne hogy a párotoknak nem lehet mit csinálnátok?
Itt inkább az önző hozzáállással van gond...
Egy ismerős házaspárnál a nőnek nem lehetett gyereke. Teherbe tudott esni, de nem tudta kihordani a terhességet. A nő könyörgött a férjének, hogy váljanak el, hogy a férfinak lehessen saját családja. A férfi viszont a feleségéhez ragaszkodott. Azóta van két örökbefogadott gyerekük, akiket imádnak.
Hát ennek annyi.... nekem vannak örökbefogadott gyerekeim is, meg vér szerintiek is - mindegyik a sajátom.
Nem a génállományomat szeretem bennük, hanem, amikor olyan aranyosan a nyakamba fosott, meg amilyen reménykedő szemekkel nézett az éjszakai ügyeleten... attól az enyém a gyerek.
Ma olvastam valahol, hogy a gyerektelen párok kapcsolata 10-15 évnél nem tart tovább (a családban láttam hosszabbat is -de annak is vége) - szóval a nagy önérzete miatt én nem mondanék le egy teljesen természetes emberi vágyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!