Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdeztem, hogy mit bírsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Kérdeztem, hogy mit bírsz bennem? Azt mondta, aranyos vagy.

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, sokat, és úgy érzem, nagyon is kedvel, aztán egyik pillanatról a másikra, mintha már nem is Ő lenne. Miért csinálja ezt? Kérdezek valamit, aztán megnézi, semmi válasz, látom hogy fent van, de lelép, fel lép. és mindezt egy fél órán belül csinálja. Ezzel mit akar elérni? Mi lehet a célja, mert egyszer felemel, aztán földhöz vág, de brutál mód.
2016. nov. 17. 00:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Azt kellene végre megértened, hogy attól, hoyg te szeretsz valakit, meg kedves vagy vele, nem leszel jó ember, meg nem jár cserébe semmi, legfőképp azért mert tőled ezt NEM KÉRTE. Sőt, konkrétan az ellenkezőjére próbált rávezetni, ahogy az egyik hozzászólásodban kiderült.

Itt játszod az agyad a nagy sziveddel, meg a kedvességeddel, ami mögött valójában lófütty sincsen, te ok nélkül szeretsz valaki, aki világosan elmondta, hogy nem kedveli az olyan típusú embereket, mint te. Cserébe te akkor is, és csak azért is mert annyira kedves vagy. Valójában meg fenéket. Konkrétan önző vagy, hiszen csak azon tudsz rugózni, hogy neked mekkora szived van, és azt, amit a te nagy szived érez éppen, annak a valakinek ki is kell elégítenie akkor is, ha évek óta azt magyarázgatja, hogy nem akarja, meg nem tudja. De te ezt leszarod.

Egyébként meg a világ nem a nagypofájú vagánygyerekek, meg a szerény, kedves srácok bináris halmazára épül. Léteznek nagypofájú, ám önzetlen,, illetve kedves ám a végletekig önző csávók.

Az utolsó hozzászólásod amúgy pont olyan volt, mint egy meg nem értett 16 éves kisfiúé.

Ahogy mondtam, száljál le a csajról, és kapargasd össze magad. Ideje lenne kitalálnod ki is vagy valójában, mert a "én egy jószívű kedves fiú vagyok, aki néha nyafizik" 29 évesen kibszottul kevés, és mélységesen szánalmas.

Többet nem írok a témádhoz, mert talán már túl is tárgyaltam, és ha ebből sem értesz semmit, akkor szerény véleményem szerint menthetetlen vagy.

Csaó

2016. nov. 29. 13:23
 32/33 A kérdező kommentje:
:) vagyis szarjam le amit érzek,minek a szerelem, v bárkit is szeretni,erről szól a világ, de am meg, ha nem akarja, vagy nem bír, mi a facert nem torol oszt csokkolom?Nem vagyok menthetetlen, de őszinteséget várnék, bár... az manapság ritka számba megy. na mindegy, hiába, ügyis én vagyok a hülye, hogy szeretek valakit, :) Am tudom miről beszélsz, de nem lehetett volna már az elején őszinte? anno sokkal jobban tudtunk beszélgetni is, akkor ment minden rendesen, sokkal jobban, csak az utobbi 2-3 hónapban változott valami meg, bár az is lehet a probléma hogy ebben a 2-3 hónapban majdnem napi szinten beszélgettünk, mert nincs munkám, és amíg volt, addig ritkábban beszélgettünk,lehet hogy csak ennyi lenne a baj? de félek, hogyha nem irok rá, egy ideig, már nem is fog keresni, és olyanok leszünk mint az idegenek, pedig rosszat nem tettem ellene. Volt amúgy, hogy 2-3 hétig nem kommunikáltunk, és egyzser csak rám dobott egy üzit, hogy mizu? de azt is azért,mert posztoltam valamit, majd kommenteltek alá, és emiatt kezdett el velem beszélgetni. szóval lehet hogy csak egy kis szünet kellene, de mint írtam, félek, hogy utána elfelejt, vagy már teljesen le xar.
2016. nov. 29. 14:12
 33/33 anonim ***** válasza:

Igaz csak beleolvastam, mert ezt a sok rinyát amit leírtál sok, valószínű emiatt kerül. Felejtsd el ezt a nőt, lehet te többet érzel, ő viszont nem érez mást mint emberi jóindulatot, sőt még a barát zónából is kiestél.

Box ide vagy oda és a többi terved, ettől még nem fogod megszerezni a nőt. Én úgy látom sokkal fontosabb lenne az önismeret illetve a másik nem megismerése, intelligencia fejlesztése..., aztán másik nőt keresni vagy hozzád illőt.

2016. dec. 21. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!