Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdeztem, hogy mit bírsz bennem? Azt mondta, aranyos vagy.
Akkor másképp értelmezzük a felnőtté válást, de nem baj, ideje változtatni. Mindenen.
ez egy lista a következő évre nézve.
-Teljesen új élet, stílus, és felfogás elérése,
-Jogosítvány
-Tandemugrás
-Bungee Jumping
-Nyelvtanulás
-Új hobbik
-komfort zóna végleges elhagyása
-megtanulni úszni.
Ez nem sorrend, csupán felsorolás, de ez csak 1 éves projekt. :)
és a vége mind Nike lesz. ;)
+ kick-box, vagy thai-box. :)
és persze, megszerzem a csajt. ;)
"régebben tett egy olyan kijelentést, hogy legyek már végre férfi, de hogy ez mit takart nála pontosan"
Azt, hogy huzzál már el a sunyiba, mert világosan megmondta, hogy nem kedvel, még csak szimpatikus sem vagy neki, de te mégis ott vergődsz évek óta, napi szinten neki a szerelmeddel. Nyilván nincs pofája ahhoz, hogy ezekkel a szavakkal szemléltesse ezt neked, amikor a fentihez hasonló rendkívül beteges dumát lenyomod neki, mert attól fél, hogy kárt teszel magadban (és nem, nem azért fél ettől, mert szeret, meg törödik veled, hanem azért, mert nem szeretné hogy az ő lelkén száradjon egy ember élete, még ha az ilye hülye is)
Multkor én irogattam neked ide, és hajlottam arra, hogy a te pártod fogjam. De az a helyzet, hogy elolvastam azt a sok szánalmas baromságot amit összehordtál (könyörgöm, 29 éves vagy szedd már össze magad) és az a helyzet, hogy konkrétan a CSAJT sajnálom.
Tulajdonképpen már azért pofánverést érdemelnél, hogy le merted irni azt a szót 29 éves férfi létedre hogy "nyafizok" Mégegyszer mondom, szedd össze magad öregem, mert már most súlyosan megmérgezed saját magad, és ha igy fojtatod, biztosan rosszabb lesz.
Lehet fel kellene keresned egy szakembert (pszichológus)
Szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!