Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdeztem, hogy mit bírsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Kérdeztem, hogy mit bírsz bennem? Azt mondta, aranyos vagy.

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, sokat, és úgy érzem, nagyon is kedvel, aztán egyik pillanatról a másikra, mintha már nem is Ő lenne. Miért csinálja ezt? Kérdezek valamit, aztán megnézi, semmi válasz, látom hogy fent van, de lelép, fel lép. és mindezt egy fél órán belül csinálja. Ezzel mit akar elérni? Mi lehet a célja, mert egyszer felemel, aztán földhöz vág, de brutál mód.
2016. nov. 17. 00:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
:) azt kéne mondanom hogy én, mert általában minidig én, :) na igen, az én felfogásom, már ósdi, mint már megkaptam egy párszor, ő nem hibás, nem, azért sem,mert kihasznál másokat, mindig az a hibás aki érez, minek az, érzelem, minek az őszinteség, a becsület, és persze, majd kullogjak el, mint egy kivert kutya, aki senkinek sem kell, mert őszinte, kedves, és annyit szeretne, hogy szeressék, természetes hogy én vagyok ebben is a hibás, ki más lenne, mekkora barom vagyok, hogy nem baszok át senkit, nem használok kis senkit. :) full logikus, akkor már azt is kérdezhetném, hogy mi a francnak születtem meg, vagy miért így... ebben a világban, a fentieknek kell egy két balek akin röhöghetnek? Ezért jöttem világra? Miért gyártanak le valamit, ha nem is arra használnák? vesznek egy számító gépet, hokedlinek használják? pedig nem az a rendeltetése, akárcsak, hogy megszülettem ezzel a stílussal, de ez nem jó, akkor legyek az aki nem vagyok? és ezért én vagyok a hibás? ha most nem jön össze xy, akkor megyek a következőhöz,meg azutánihoz, aztán meg én vagyok a köcsög, meg hűtlen, meg nem lehet bennem megbízni, csak nuni vadász vagyok, szóval tök mindegy melyiket csinálom, vagy hülye, naiv vagyok, vagy egy megbízhatatlan szemét láda, végül 80 évesen egyedül döglök meg, mert annyit akartam hogy végre szeressenek, és értékeljék azt aki vagyok, hisz elvileg társas lények vagyunk, de lehet hogy tévedek.
2016. nov. 25. 23:29
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem megváltoznod kell, csak hülyének nem kell maradnod továbbra is. Mivel már felismerheted a tapasztalataid alapján, hogy ki az, akitől nem fogsz szeretet kapni, csak kihasznál, ezért velük nem foglalkozol. Ennyi. Nem bonyolult, nem kell itt nyekeregni.Ahogy mondtam, saját magadnak keresed a bajt, mert évekig kopogtatsz olyan ajtón most már sokadszor, ahová nem akarnak beengedni.
2016. nov. 25. 23:42
 23/33 A kérdező kommentje:
Nem személyeskedek, de voltál már igazán szerelmes? Tudod, milyen érzés, mikor teljesen szét szakad a szíved, és az akiért bármit beáldoznál, ezt csinálja? vagy teljesen kiölték belőled a szeretet? Mert az a baj, hogy tényleg jó ember vagyok, segítek bárkinek, szó szerint, akár utcán, akár itthon, bízok az emberekben, és él bennem a remény, hogy van jóság, és mégis ezt teszik, tudom írtad, hogy nem kell megváltoznom, de ha mégis megszakad vele minden kapcsolatom, többet nem leszek jó ember, teljesen átalakulok, mert még egyszer, nem fogom hagyni, hogy azt érezzem, hogy egy senki vagyok, és senkinek se kellek. Nehezen értenek meg, mert nem vallom ezt a nézetet amit manapság felvettek, és igazából rohadtul fárasztó, hogy állandóan én vagyok a hibás, de miért? nem lenne könnyebb elküldeni a fenébe azt akit nem bírsz, mint kiszipolyozni, aztán eldobni, de persze ugy, hogy gerincet növesztve, szemebe, vagy ha amugy nem megy, megírva, hogy csá, oszt pápá? mi a retkes francert, kell kicsinálni a másikat idegileg, és lelkileg? ennyi szadista ember van? vagy már ennyire felvette ezt a stílust, hogy bekaphatja mindneki, és leszarok mindenkit?
2016. nov. 25. 23:58
 24/33 anonim ***** válasza:
Voltam, mint a legtöbb férfi, és vettek is hülyére, mint a legtöbb férfit. Ideje lenne felnőni. Szerintem :)
2016. nov. 26. 00:17
 25/33 A kérdező kommentje:

Akkor másképp értelmezzük a felnőtté válást, de nem baj, ideje változtatni. Mindenen.

ez egy lista a következő évre nézve.

-Teljesen új élet, stílus, és felfogás elérése,

-Jogosítvány

-Tandemugrás

-Bungee Jumping

-Nyelvtanulás

-Új hobbik

-komfort zóna végleges elhagyása

-megtanulni úszni.

Ez nem sorrend, csupán felsorolás, de ez csak 1 éves projekt. :)

és a vége mind Nike lesz. ;)

+ kick-box, vagy thai-box. :)

és persze, megszerzem a csajt. ;)

2016. nov. 26. 00:26
 26/33 A kérdező kommentje:
Ha még valaki figyeli ezt a kérdést, akkor feltennék egy kérdést, attól hogy kedves vagyok, többnyire kerülöm vele a konfliktust, (bár mostanában eléggé kihúzza a gyufát, és be be szólok neki), attól én papucs vagyok? Mert azt mondta, hogy épp azt csinálom, és ki kéne belőle gyógyulni.
2016. nov. 29. 03:05
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem tisztel a csaj, szerintem hanyagold kicsit. Hagyd hogy ő keressen.
2016. nov. 29. 09:57
 28/33 A kérdező kommentje:
Megteszem, de félek félek hogy nem fog keresni, valamiért nagyon megváltozott, ú.m sokat "nyafizok" mert meg mondom neki ha valami bánt,persze neki, ez sok, mert érzelmileg kisebb fokon áll mint én, vagy nem mutatja, de ha barátok is vagyunk, mert tudtommal azok vagyunk, akkor se vehetne fel ezt a stilust, nem ártottam neki soha, max mostanában, amikor megmondtam neki a véleményem, de ő sem hagyta magát. Nagyon egoista, beképzelt,nagy öntudata van. A társaságában mindenki nagypofájú, elszállt stb... emberkék, csak én vagyok ezzel a beállítottsággal a körében. pedig nem csipázza az olyan embereket mint én, mégis alapjában véve jól elvagyunk, csak valamiért mostanában van ez így.Megbeszéltük, hogy én kevesebbet fogok "nyafizni" ő meg azt hogy nyitottabb lesz, erre inkább egyre többet lép le, egyre kevesebbet van fent, ha meg fent van, el van rejtve, van hogy rejtve fent van 10-15 percig, majd lelép, aztán kb 2 -3 perc múlva vissza ír 1-2 szót, esetleg mondatot. Már nem tudom mi tévő legyek, Szeretem, ez fix, és tudja is, de kiakadnék, ha elveszteném, este is beszéltünk, mondtam neki ezt azt, de meg se nézte, nem tudom, de elfelejteni se akarom, se elengedni, túlságosan szeretem, de valamit tennem kell, csak félek, hogy elvesztettem őt, pedig nem tettem rosszat. csak ön magam vagyok, vagy az se, már nem tudom ki is vagyok, mert az sem jó ami vagyok, csak szar, és fáj, de nem tudom, hogy ha megváltozok, akkor jobb lesz e. És nem tudom, mi vonz benne, de akkor is ő kell, régebben tett egy olyan kijelentést, hogy legyek már végre férfi, de hogy ez mit takart nála pontosan? nem tudom. bár szereti a nagypofájú férfiakat, meg a beképzelteket, és egyszer mondtam hogyha én is 1x az leszek, akkor azért leszek az, mert elértem valamit,és joggal lehetek majd az, de mértékkel, erre vissza irta, hogy Te nem leszel, mert nem vagy olyan. De akkor mégis mit csináljak?mert ezeket a fajtákat szereti. Tudom, nézzek mást mert csak hülyit, de mégis vannak olyan dolgok, ami azt sugallja, mondja, hogy nem olyan valójában, mint amilyennek mutatja magát.
2016. nov. 29. 11:19
 29/33 anonim ***** válasza:

"régebben tett egy olyan kijelentést, hogy legyek már végre férfi, de hogy ez mit takart nála pontosan"

Azt, hogy huzzál már el a sunyiba, mert világosan megmondta, hogy nem kedvel, még csak szimpatikus sem vagy neki, de te mégis ott vergődsz évek óta, napi szinten neki a szerelmeddel. Nyilván nincs pofája ahhoz, hogy ezekkel a szavakkal szemléltesse ezt neked, amikor a fentihez hasonló rendkívül beteges dumát lenyomod neki, mert attól fél, hogy kárt teszel magadban (és nem, nem azért fél ettől, mert szeret, meg törödik veled, hanem azért, mert nem szeretné hogy az ő lelkén száradjon egy ember élete, még ha az ilye hülye is)

Multkor én irogattam neked ide, és hajlottam arra, hogy a te pártod fogjam. De az a helyzet, hogy elolvastam azt a sok szánalmas baromságot amit összehordtál (könyörgöm, 29 éves vagy szedd már össze magad) és az a helyzet, hogy konkrétan a CSAJT sajnálom.

Tulajdonképpen már azért pofánverést érdemelnél, hogy le merted irni azt a szót 29 éves férfi létedre hogy "nyafizok" Mégegyszer mondom, szedd össze magad öregem, mert már most súlyosan megmérgezed saját magad, és ha igy fojtatod, biztosan rosszabb lesz.

Lehet fel kellene keresned egy szakembert (pszichológus)

Szivesen

2016. nov. 29. 11:34
 30/33 A kérdező kommentje:
:) koszi a kedves szavakat, és sajnáld csak nyugodtan, de... 1. nem lennék sose öngyilkos, és miatta sose tennék magamban kárt. 2. arról nem tehetek, hogy vágyok a szeretetre, ugyanis emberből vagyok.az meg hogy az emberek nagy részének nem fejlődött ki a gerince, azért végképp nem én vagyok a hibás. Nekem van, és ha úgy van, beismerem hogy hibáztam, nem fogok senkire semmit.Attól hogy mások megengedik maguknak a luxust, hogy szórakozzanak másokkal nekem nem muszáj megtennem, de ha ennyire gáz, akkor legyen, beállok a birka sorba, és akit csak tudok, kicsinálok lelkileg, összetöröm, mert miért ne, ettől nagyobb vagyok, vagányabb, és felnőttebb, nem de bár? mit számít más, csak az a lényeg hogy Nekem legyen jó, le kell szarni mindenkit, és csak álvagány nagypofájú, de gyáva emberek az igazi emberek, és férfiak, de ha már akkor pofája van egyeseknek, akkor miért nem mennek katonának, és védik meg a hazát? Mert attól valakik, hogy "gyengébbeket" aláznak meg? Mekkora dicsőség!!! :D De a fenét pofázok ennyit, megérteni senki sem fogja, mert a nagy része ugyan olyan gondolkodású, úgyhogy Nekem kell váltanom, és meg is teszem, aki meg köcsög velem, 10 x-esen visszakapja, már nem fogom magam többet hagyni, hogy megint porig alázhassanak, szóval, jön a revans. ;)
2016. nov. 29. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!