Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdeztem, hogy mit bírsz bennem? Azt mondta, aranyos vagy.
Ne gondold, hogy rajtad kivul egyetlen ferfi sem volt szerelmes. Sot, azt sem a fent említett csajba nem volt meg szerelmes ferfi.
Nem azokon van a hangsuly, amiket leirtal.Nem az élethez vagy oreg 29 evesen, hanem ehhez a feltetel nelkuli, naiv rajongashoz, aminek ha tetszik ha nem nincs alapja sem. Egy ilyen szintu fuggosegbol kiesni (pofáraesni) neked igencsak rossz lesz /finoman fogalmaztam/
Leginkább naiv vagy. Ami 30-hoz közeledve férfiként, a mai világban nagy hiba. Ráadásul ha jól értem, voltál már felültetve a szopórollerra párszor, és nem tanultál belőle, nem fejlődtél semmit.
Kérdező, te tudod, mit csinálsz, de továbbra is azt javaslom, hogy más nők felé is nyiss - ezzel együtt persze nem kell a szóban forgót lepattintani - hogy legyen menekülési terved. Mert 99% hogy szükséged lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!