Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdeztem, hogy mit bírsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Kérdeztem, hogy mit bírsz bennem? Azt mondta, aranyos vagy.

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, sokat, és úgy érzem, nagyon is kedvel, aztán egyik pillanatról a másikra, mintha már nem is Ő lenne. Miért csinálja ezt? Kérdezek valamit, aztán megnézi, semmi válasz, látom hogy fent van, de lelép, fel lép. és mindezt egy fél órán belül csinálja. Ezzel mit akar elérni? Mi lehet a célja, mert egyszer felemel, aztán földhöz vág, de brutál mód.
2016. nov. 17. 00:49
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Jó hosszu ideje, par eve, de nem tudnek rola lemondani. :) sem az ido miatt, sem pedig mas miatt, egyszeruen imadom, sajnos csak facen tudok vele beszelgetni, de akkor se tudom feladni, Szeretem ot, es nem tudnek nelkule mihez kezdeni, de kifogok menni hozza,ez az egyik celom, sokan kirohognenek miatta, marmint h ennyire szeretem, stb... de nem erdekelnek, :) O a mindenem, csak ezt a jatekot nem szeretem, van ugy hogy elmondom, hogy mi bant, v mi esik rosszul, kesobb mar csinalja, aztan egyszer megint kezdi elorol. Velem szemben zarkozottabb, en elmondom a napomat, o meg alig mond valamit, de nem baj, o ilyen, en meg olyan, de attol meg kijovunk, allitolag a barati tarsasagaban en vagyok talan az egyeduli erzelmesebb srac. :) szoval, nem tom, de azt igen, hogy valtoztatnom kell, mint kulsoleg, mint belsoleg magamon, mert nem vagyok megelegedve magammal, es lehet emiatt a kisugarzasom se az igazi. :) Nektek sok sikert kivanok. :) es sok Boldogsagot. :)
2016. nov. 25. 00:54
 12/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez a történet úgy hangzik, mint aminek rendkívül csúnya vége lesz...De ne legyen igazam
2016. nov. 25. 00:58
 13/33 A kérdező kommentje:
Hat ne is. :) ket veglete van mindennek. de az hogy melyik veglet lesz az igazi, sok mindentol fugg. :) Ill 2 embertol. :) Rajtam nem mulik. ;) Sose hatralok meg. :) de hagyok idot mindennek. Az ugyis mindent igazol majd. :)
2016. nov. 25. 01:03
 14/33 anonim ***** válasza:
Számodra lesz csúnya vége. Nézd, ha jól figyeltem 29 éves vagy. Nem vagy elég fiatal már ahhoz, hogy bármilyen fizikai kontakt nélkül évekig rajongj egy nőért, aki ráadásuk az évek során több alkalommal kifejtette, hogy csak barátként tekint rád ( érted, ha két hetes ismertségről lenne szó, akkor még lehetne azt gondolni, hogy csak nem akar ringyónak tűnni, de itt ebben az esetben nem erről van szó). Udvariasságból válaszolgat neked ugyancsak évek óta. Te valamilyen álomképet vetítesz szerintem a csajra, aki egyébként biztosra veheted, hogy számos dolgot nem oszt meg veled az életéből. Ha azt hiszed, hogy bármilyen felnőtt (főleg 30 körüli) nő x évet eltölt férfi illetve szex nélkül, akkor nagyon el vagy tévedve :) Szerintem rendszeresen vannak férfiak az életében. Ezért vagy, illetve lehetsz csak barát. Kb örökre. Én azt javaslom, hogy orientálódj más irányba (is) csajok terén. Ellenkező esetben évekre megnyomorítod saját magad érzelmileg
2016. nov. 25. 01:18
 15/33 A kérdező kommentje:
01:18 Honnan tudod, hogy éveken át mondta hogy csak barátok vagyunk, erre nem utaltam, és nem is irtam ilyet, bár ki lehet következtetni logikusan is, de azt nem említettem, hogy mondta volna hogy csak barátok vagyunk, v lehetünk. Am tudom, hogy nem vagyok már fiatal, mindenki ezzel jön, de attól hogy lassa xxx vagyok, még nem vagyok öreg, ez hülyeség, még csak most jön az igazi élet, az hogy sokan fiatalon leélik az életüket, és elfelejtenek emberként viselkedni, mert az a menő, ha mindenkit leszarunk... mert így nem kell szembe nézni magukkal, csinálják csak nyugodtan, engem meg az ilyen emberek nem érdekelek, mert gyengék,az érzések fájni is tudnak, de... ettől nem kell ezeket elzárni, mert attól még ott vannak. akár akarják, akár nem, el lehet titkolni, el lehet fedni, de az hogy szőnyeg alá seprik, csak maguknak ártanak. Sokszor szar, beismerem, de én tényleg szeretem, ami a mai világban sokaknak csak szó, hogy bugyiba kerüljenek, vagy épp hogy megkapjanak pár dolgot, gucci táskát, vagy bármit, de nálam ez tiszta érzés, tiszta szeretet, amit nem fognak sokan megérteni, mert ha ez nem sikerül, akkor majd a következő... de ez nem én vagyok. Szóval ennyi.
2016. nov. 25. 16:48
 16/33 anonim ***** válasza:

Ne gondold, hogy rajtad kivul egyetlen ferfi sem volt szerelmes. Sot, azt sem a fent említett csajba nem volt meg szerelmes ferfi.

Nem azokon van a hangsuly, amiket leirtal.Nem az élethez vagy oreg 29 evesen, hanem ehhez a feltetel nelkuli, naiv rajongashoz, aminek ha tetszik ha nem nincs alapja sem. Egy ilyen szintu fuggosegbol kiesni (pofáraesni) neked igencsak rossz lesz /finoman fogalmaztam/

2016. nov. 25. 17:56
 17/33 A kérdező kommentje:
Csak megjegyzem,de hasonlo stilussal es iras mintaval rendelkezik ama holgy akirol eddig irtam. Tudom, mi lehet a vege de ez nem rajongas, mert szeretem, bar... lassankent, valamelyest kezd ez az erzesem alabb hagyni, egy kicsit, de attol meg o kell, es nem akarom elerni azt, amit az elotte valo csajok tettek, mert nem erdemlem meg tole, ha csunyan atverne, de mindegy, majd kiderul, remelem, ha megis valami miatt a csunya veg jonne be, azert lesz gerince, es megmondja, nem csinal olyat, hogy leszar, hogy en jojjek ra, hogy ki...tul nem erdeklem, mert amilyen kedves szotam lenni, ami az egyik oldal, ugy van egy masik oldalam is, csak azt nem szeretem eloterbe helyezni, mert egyszer betelik a pohar, es at adom magam a masik oldalnak, de ez nem fenyegetozes, de ha a kedves reszemet, mindenutt csak bantjak, ugy szoljon a masik, csak az nem riad vissza semmitol. de remelem ez nem fog megtortenni, mert nem veletlenul vagyok ilyen. Kell ez a korlat, hogy a rosszabbik enem, ne torjon elo, de hozza teszem... Nem vagyok elmebeteg, v skizofren, sem pedig pszichopata, de mindenkinek 2 enje van, ez tuti, mert olyan hogy valaki csak jo legyen, vagy csak rossz, olyan nincs. Yin-Yang.
2016. nov. 25. 18:10
 18/33 anonim ***** válasza:

Leginkább naiv vagy. Ami 30-hoz közeledve férfiként, a mai világban nagy hiba. Ráadásul ha jól értem, voltál már felültetve a szopórollerra párszor, és nem tanultál belőle, nem fejlődtél semmit.

Kérdező, te tudod, mit csinálsz, de továbbra is azt javaslom, hogy más nők felé is nyiss - ezzel együtt persze nem kell a szóban forgót lepattintani - hogy legyen menekülési terved. Mert 99% hogy szükséged lesz rá.

2016. nov. 25. 22:25
 19/33 A kérdező kommentje:
Benne van a pakliban rendesen, sajnos, csak nem értem, ezt a fajta hozzáállást az emberektől, mi a fenéért kell a jó emberekkel szórakozni? Néha eltűnődöm, hogy lehet valaha ők is hozzám hasonlóak voltak, csak megkeményedtek, kiégett a szívük és a lelkük, és emiatt szórakoznak az emberekkel, és elfelejtették hogy honnan jöttek, és ugyanazt csinálják másokkal, és olyanokkal is akik nem érdemlik meg ezt a fajta bánás módot.Néha megmondom őszintén már rohadtul herótom van ebből, néha én is szívesen lennék szívtelen, nagypofájú,és egoista, mert akkor nem fájna semmi,de nem én lennék, hogy olyanokat büntessek akik nem szolgáltak rá, és a legrosszabb, hogy kezdek mindenből kiábrándulni, az egész emberiségből, hisz eddig láttam reményt, hogy jobb lehet ez a világ, de a saját vesztükbe rohannak bele, és sajnos minket is magukkal rántanak. Ha elvesztem a hitem, és reményt, amit nem akarok, ezért vagyok olyan amilyen, nem tudom hogy mi lesz, de akkor már nincs napsütés, és boldog percek, akkor semmivé leszek. Kicsit borúsan hangzik, ezt nem kell szó szerint venni, csupán egy metafora, hogy érzékeltessem azt az állapotot, és érzést, ami nagyjából fedi a valóságot. Általában vidám, és jókedvű vagyok, de ha elszáll minden remény, többet már nem leszek az aki voltam, teljesen eltűnök, mindaz amivel megszülettem, a mi voltam, puff.. elszáll, amit valójában nem akarnék, de félek tőle, hogy hamarosan bekövetkezik.És olyan leszek mint egy droid, csak egy fém váz, érzelmek nélkül, lélek nélkül, szív nélkül.
2016. nov. 25. 22:46
 20/33 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szeretsz valakit (aki hagyja) nem leszel ám jó ember...A szemében sem. Legfeljebb hízeleg neki a rajongás, amiért gyakorlatilag semmit sem kell tennie. Én, amikor hülyére lettem véve, nem azt gondoltam utána, hogy tessék, igy járnak a jóemberek, hanem azt, hogy baccki, mekkora hülye voltam, hogy nem tűnt fel az, hogy szopatnak. Illetve minimum kihasználnak...Lényeges különbség szerintem, mert te, mint "jó ember" ezek után is beleszaladsz önként, és dalolva ezekbe, és a MÁSIKAT fogod hibáztatni, hogy sz@r ember, pedig pusztán kihasználta azt, ami számára hízelgő. és a másik ingyen adja. Szerinted ebben a konstrukcióban ki a "hibás"?
2016. nov. 25. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!