Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akar de én nem. Miért változott meg?

Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok, a párom 35, 8 éve vagyunk együtt. Mindig is tudta rólam, hogy nem akarok gyereket és anno ő is ezt mondta! Néhány hónapja kezdte el mondogatni, hogy kéne egy gyerek, először azt hittem viccel, de egyre gyakrabban mondja és már párszor össze is vesztünk ez miatt. Vajon miért változott meg ennyire? Régebben sosem akart gyereket! Én még mindig szeretem de úgy érzem, hogy ennek így nincs sok értelme...

2016. nov. 16. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
Legönzőbb dolog saját èrsekből emberi eletet letrehozni.
2016. nov. 17. 17:53
 22/23 A kérdező kommentje:
Wow, ennyi válaszra nem számítottam... Néhányan írták, hogy talán majd meggondolom magam, ez kizárt. Alapból nem vagyok egy türelmes anyatípus, ráadásul pánikbeteg vagyok és migrénes, én nem tudok egy gyereket felnevelni, rámenne az amúgy is labilis egészségem. Nagyon sz*r anya lennék! Szerintem az lenne fair, ha elengedném a páromat, hogy mással családot alapíthasson, mert én erre nem vagyok képes. Fáj, mert 8 évig jól működött a kapcsolat és még most sem hiszem el, hogy előjött ezzel a gyerektémával, mintha nem is ő lenne...
2016. nov. 17. 19:06
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

20:

A húsz év utáni válás teljesen jó. A lényeg hogy a gyerekek legyenek felnőtt korúak és addig legyen meg az anya-apa-gyerekek család.

Ezermillió statisztika van arról, hogy ÁTLAGBAN a legegészségesebb, legnormálisabb felnőttek azokból a gyerekekből lesznek, ahol egy apa és egy anya neveli fel őket szerető családi környezetben.

Te pedig nem tudom komolyan gondolod-e, vagy csak szivatásból írtad, hogy "20 év után válnak... jobb a csonka család" - Te is nagyon jól tudod, hogy az emberek manapság már nem maradnak együtt egymással egy életre. Az egy másik kor volt, nem a mai. Nem kell álszent módon azt keresni, hogy kivel lehetnél együtt mostantól a halálodig. Ez kamu. Ilyen nincs. A 21. századi emberi kapcsolatok nem ilyen tartósak. Ha két ember együtt tud maradni, amíg a gyerekek 18-20 évesek lesznek és normális kapcsolatban, az már a 21. században egy hatalmas bravúr. Ez az igazság, akármi mást is szeretnél képzelni.

2016. nov. 18. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!