Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg ezt a lányt?
Segítsetek,fontos!az a problémám,hogy :voltam színházban(a MÜPÁBAN)és láttam kettővel előttem egy nagyon szép lányt.
Meg akartam szólítani,de előadás kösbe nem tudtam utána pedig egyből elment ,hiába kerestem!
Hogy találhatnám meg,mert jobban tetszik,mint bárki más.Ha valaki tud segíteni nagyon meghálálnám!
(szerintetek úgy lehet,hogy megnézzük,hogy ki vett arra a székre jegyet?)
pont akkor lennénk szánalmasak, ah belemennénk ilyen vitákba. ha neked nem kellenek a nők akkor maradj egyedül, de ha nem tűnt volan fel az életbenmaradáshoz két nem kell...
na de a témára térve, kérdezd meg a Müpában h arra a helyre bérlettel vagy jeggyel ülhetett a csaj. ezt tuti tudják. na meg amit írtak h iwiwen is rákereshetsz de ez tényleg nagy meló, ráadásul lehet h fel sem ismered a profilképén...hajrá :)
"az életbenmaradáshoz két nem kell"
Érdekes,én ahhoz képest még mindig élek és egyébként kiforgattad a szavaimat,mert nem állítottam,hogy nem kellenek a nők ribikém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!