Hogyan találjam meg azt a lányt?
Figyelt kérdés
Hétvégén a Vidámparkban láttam egy lányt, hármasban voltak, ázsiaiak. A lány tudott magyarúl és magyar állampolgár, de csak ennyit tudok. Hogy találhatnám meg?2009. aug. 3. 15:10
1/8 anonim válasza:
huuuha..ha nem bpn akk bízz a véletlenbe nemtom...myvipen keresd vagy iwiw...nehéz lesz...
2/8 anonim válasza:
én hétéve keresek egy embert de nem lelem nincs értelme
3/8 anonim válasza:
hát ez sajnos így nem fog menni... akkor kellett volna bátornak lenned és legalább a nevét megkérdezned...
így szerintem nincs sok esélyed rá sajna..
4/8 anonim válasza:
Myvip.Mást nem tudok tanácsolni,nehéz lesz:S:S
5/8 anonim válasza:
Keress egy ismerőst, aki ért hozzá és csináltass róla egy részletes fantomképet majd adj fel hirdetést, hogy keresed és szeretnél vele megismerkedni. Sok szerencsét!
6/8 anonim válasza:
én is keresek, még régen megkérdezte a metrón, mit vegyen a szülinapjára a nővérének ajándékba.. helyes voltál nagyon :D remélem jársz erre...:)
7/8 anonim válasza:
Járj a Vidámparkba. Vagy nézelődj azon a környéken. Tényleg, más nem jut az esembe. Persze van iwiw, myvip, de
1, nem biztos, hogy fenn van, 2, nagyon sokan vannak az emberek, rengeteget át kell nézned, de az is lehet, hogy nincs képe. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon nehéz. Hiszen hiába írod ki, miért akarna találkozni egy ismeretlennel... A barátnőméknek sikerült egyser ez a kiírós dolog, de ők előbb beszélgettek, stb. Sok sikert, azért:)
8/8 anonim válasza:
4 éve keresek vkit..de megtalálom... hiszek benne..
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!