Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találjam meg ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Segítsetek,fontos!az a problémám,hogy :voltam színházban(a MÜPÁBAN)és láttam kettővel előttem egy nagyon szép lányt.

Meg akartam szólítani,de előadás kösbe nem tudtam utána pedig egyből elment ,hiába kerestem!

Hogy találhatnám meg,mert jobban tetszik,mint bárki más.Ha valaki tud segíteni nagyon meghálálnám!

(szerintetek úgy lehet,hogy megnézzük,hogy ki vett arra a székre jegyet?)

2010. ápr. 29. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
találsz még egy csomót, ne félj.
2010. ápr. 29. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
2010. ápr. 29. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Jegyvételhez nem igazán kérnek személyit, vagy más igazolványt... Ajándékba is kaphatta, csoporttal is mehetett, mehetett más vki helyett is...

Sztem a legegyszerűbb, ha az előadásról szóló cikkeket keresed neten, és ott írsz. Én pl a Spamalot c. előadást néztem legutúbb színházban, és másnap utánaolvastam neten, vhova még hozzászólást is írtam...

Javaslom a közösségi fórumokat, meg a MÜPA oldalát, talán ott is van vmi fórum-szerűség...

2010. ápr. 29. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Felejtsd el,ha szép akkor úgy is el van ájulva magától!Minden szép lány olyan mint egy k...

Esélyed nincs nála...

2010. ápr. 29. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes megfigyelésem az,hogy amikor szapulom a jó csajokat a válaszaimban,soha nem jön egy lány sem megvédeni magát...Ebből arra következtetek,hogy a lányok tényleg ilyen egósok...

Egy lány sem jön ide írni azt,hogy: "mi valójában rendesek vagyunk", nem véletlenül!

2010. ápr. 29. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, más fórumokon is dobd fel, de konkrétumokkal.

pl. pontos dátum, melyik előadás, mit viselt a lány (ruha, ékszer stb.), milyen haja/cipője stb. volt, kivel volt ...

Sok szerencsét!

2010. ápr. 29. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Én a Madáchban voltam, az nem jó?
2010. ápr. 29. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Az, h a válaszodat minősítik pontozással, nem elég? Még védekezzenek is szánalmas módon?
2010. ápr. 29. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi lányok igenis rendesek vagyunk!!!

Szerintem egy próbát megér, hogy megkeresse. Bérletes nem lehet? Mert akkor legközelebb is jönni fog...

2010. ápr. 29. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem, ha emlékszel, hogyan néz ki, milyen színű haja van, hány éves lehet kb, akkor keress valamelyik ismerkedős portálon (pl. iwiw). részletesen kitudod szűrni, hogy nő, hány éves, hova való. kezd el azzal, ahol láttad, abban a városban. tudom, hogy sok a lehetőség, de próbálkozz. hátha.... nekem volt már rá példa, hogy bejött, csak 2 nap kellett hozzá..... :) :)
2010. ápr. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!