Hogyan találjam meg, hogyan akadjak a nyomára?
Elég hosszú a sztori, szóval csak tömören. Van egy (fiú) ismerősöm(nem, nem vagyok meleg), nagyon jóban vagyunk, nagyon közeli barátom, egyszerűen úgy kijövünk mint eddig még senkivel, és ő is ugyanezeket mondta rólam. rengeteget beszélgettünk, leveleztünk, amíg nyáron külföldön voltam, és aznap amikor hazajöttem, annyit mondott, hogy ne keressem telefonon, mert úgysem érem el, lecserélte a mobilját mert az előző tönkrement. Mondom ok, nemgond, majd megadja a számát. Hazajöttem, és azóta eltűnt...
E-mail címe már nincs érvényben, akármikor küldök neki levelet, visszaküldi a postmaster, hogy nem sikerült elküldeni a címzettnek. Facebook-on átnéztem egyesével az összes olyan nevű fiút, mint ő (18 éves, és elég gyakori neve van, szóval nem volt könnyű dolgom), de törölte magát végleg (nem csak letiltott, mert más fiókomból is átnéztem, hogy bent van-e ilyen néven). Pontos lakcímet nem tudok, csak annyit, hogy újpesti a srác (nyáron sokat lógtunk együtt, de nem volt bérletem, így ő jött a mi környékünkre). Az apja foglalkozását is tudom, illetve hogy hány testvére van, azok mennyi idősek. IP-címet is tudok, amit egy régi leveléből hackeltem ki. Valahogy meg lehetne találni őt ezekkel az adatokkal?
Eleg fura ez az egesz...
Valszeg azert tunt el igy, mert nem akarja, h a nyomára bukkanj. Ha nem igy lenne, tudnád az elérhetöseégét.
Az oké, h te nem vagy meleg. De nem lehet, h ö az?
Es mondjuk rájött, és el akarja nyomni, es azert szakitott meg veled minden kapcsolatot?
Nekem elöször ez jutott az eszembe...
Neem :D biztosan nem meleg, ismerem ennyire :)
Tudom hogy okkal nem akarja, hogy a nyomára bukkanjak, de ha másért nem, azért szeretnék vele beszélni, hogy mi volt ez az ok... amúgy nagyon jól ismerem, és nyomós okom van azt gondolni, hogy lényegében az az indok nem volt valós indok, csak valamiért beparázott. De nem meleg, ez biztos :)
Amerre járkáltatok, lakóhelye környékén lehetne keresgélni.
Közös ismerős volt -e vagy vmi hely ahonnan ismerhetik?
Lehet, hogy csak álmodtad?
Vagy átköltözött egy másik dimenzióba.
Elég nehéz ennyire eltünni... közös ismerös, helyek ahol együtt jártatok, biztos tudod mit szeret, hol szeret lenni... valahol valaki csak ismeri! valami kocsma vagy bulihely, ahol esetleg megfordultatok... kérdezd meg az ott dolgozókat esetleg... vagy az üzletek, ahol vásárolni szokott...
Amúgy ha így eltünt, lehet h tényleg jobb lenne annyiban hagyni és nem keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!