Hogyan találjam meg?
Figyelt kérdés
Hétfő este az örsre menet a 2es metrón láttam egy nagyon szép lányt, akivel nézegettük egymást. Felszállt a 82es trolira én pedig követtem, felszálltam én is, viszot nem mentem tovább 3 megállónál mert már késö volt, nem tudtam sajnos megtudakolni ,hogy hova ment... (valószínüleg hazament,mivel késö volt már)
Hogyan keresnétek Ti föl, ha egy hasonló eset történne veletek?
2011. aug. 10. 23:06
1/2 IvyLeague válasza:
egyszer láttam hogy a facebookon létrehozott egy ilyen jellegű eseményt és arra kért mindenkit hogy küldje tovább minél több ismerősének hátha a lány is észreveszi.
Adj róla személyleírást meg hogy pontosan hol láttad, merre ment és nem is lesz olyan lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!