Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fellángolás miatt elhagynád a barátodat/barátnődet?
Szia!
Én egy 6 éves kapcsolatomat hagytam ott a mostani páromért (már vőlegényemért). Neten ismerkedtünk meg, sokáig csak msneztünk. Udvarolgatott, ami jól esett, szépeket írogatott. Ezeket az akkori páromtól már nem kaptam meg. És amikor mondta, h szeretlek, már nem tudtam neki visszamondani, hogy én is téged. Egyszerűen nem. És meg is mondtam neki, h nem tudom visszamondani. Csak megszokás volt a részemről az utsó pár év. Megmondtam neki, h beszélgetek másik férfival. Ideges lett, pedig nem volt köztünk "semmi" sem még akkor. Érthető. Na mindegy, szóval szakítottam vele, egy jó ideig még járkált utánam, már a csillagot is lehota volna az Égről, de már nem kellett. Amikor vele voltam mindig a másikra gondoltam, Ő hiányzott. És ezt í gy nem lehetett folytatni. Ahogy szakítottunk rá pár hétre összejöttem a jelenlegivel És nem bántam meg! Sokkal jobban összeillünk, mint vele annak idején. Ennek már 1,5 éve. És nagyon szeretem, ahogy ő is engem. Megbecsül, még azóta is mondja nekem , hszép vagyok, udvarolgat. Ennyi!
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!