Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baklövést csináltam. Valahogy helyre tudom hozni? Működhet még a leírtak ismeretében? Bővebben lenn
A sulimban van egy lány aki régebben hajtott rám, de én nem is figyeltem rá, nem jött be, nagyon ku..ásnak tűnt. Aztán egy idő után már nem "küldte a jeleket" (mosolygás, kacsintás buszon, közös haverunknak titokban rólam beszélt)
Mostanában viszont volt szerencsém vele beszélni, jobban megismerni, és bár eleinte még magamnak sem vallottam be, de szerelmes lettem belé.
Nemrég beszéltem a közös haverunkkal. Őt már 8 éve ismerem, úgyhogy nyugodtan tudok vele beszélni ilyenekről, és kértem, hogy kérdezze meg, hogy mi a helyzet vele pasiügyileg. (a lány nem tudja, hogy ismerjük egymást). Ő azt mondta, hogy jelenleg van barátja, de semmit sem érez iránta, nem szereti, csak nem akarja megbántani, de szakítani fog vele, mert valaki mást szeret.
1. kérdés: Vajon én vagyok az? És hogy lehetne megkérdezni tőle, hogy kicsoda? Haverommal nem mertem megkérdezettni, mert még félreérti, és baj lesz belőle. (haveromnak van barátnője)
Történet 2. része: Tegyük fel minden rendben menne, ő is szeretne engem. Én alapvetően kicsit itthon ülős, de semmikép sem diszkós srác vagyok. Viszonylag magambaforduló vagyok.
Ő viszont pörgős csaj, mindig városban lóg, rengeteg elég "érdekes" barátja van, akikkel miattam gondolom nem fogja megszakítani a kapcsolatot. És van 2 barátnője (úgy tudom a 2 legjobbja) akikkel hát nem igazán jövök ki, nem utálnak, de nem is bírnak. Nem tudom miért.
És mindez egy sulin belül van, ő is, én is, barátnői is, haverom már másik suli.
2. kérdés: Ezek ismeretében szerintetek működne köztünk a kapcsolat?
Aki bármelyik kérdésre tud válaszolni, esetleg tapasztalata, véleménye van, az írjon nyugodtan, de légyszi kort, nemet írjatok!
BUNKÓK KÍMÉLJENEK!
Az, hogy pont beléd szerelmes e, kérdéses, de ha mégis szerencséd van:)
Van, hogy az ellentétek vonzzák egymást és annak ellenére, hogy ő pörgős te meg kissé otthon ülős vagy meglesz a maga pozitív eredménye, lehet, hogy a végén te is követed a ritmust:)
A 2. kérdésedre a válaszom, hogy ha a legjobb barátnői annyira nem szeretnek/legalábbis közömbösek nem a világvége
Tapasztalom, habár nálam pont fordítva van,hogy az én barátnőim nem kedvelik annyira a barátomat, de mégis megbékéltek a tudattal, hogy én Őt szeretem. e miatt szerintem ne aggódj, mert ha tényleg szeret elfogad és nem hallgat mások véleményére:)
Én szurkolok!:)
L/17
Uhh, ez kicsit nehéz ügy lehet...
Egyik haverom is ilyen szituba került egyszer. Ő azt csinálta, hogy külön-külön beszélt minden "szereplővel" és akit nem sikerült kibékíteni, annak csak annyit mondott: "Én szeretem a srácot, és ha annyira de jó barát vagy, akkor megértesz..." már vagy 3-4 hónapja járnak :)
1, kérdésre: szerintem van esélyed
2,----''----: Ha te és ő nagyon szeretitek egymást, akkor tuti menni fog a dolog
remélem segítettem :) 15/L
1,Szerintem ha régebben flörtölt veled, bejöttél neki, akkor a barátai nemokozhatnak problémát, hiszen akkor annak ellenére küldött jeleket...
szerintem a barátod megkérdezheti tőle, ha jóban van vele, és ha úgy veszi észre h a csaj azthiszi ő az, akkor megtudja neki mondani h nem.
Szerintem ami a viselkedést illeti mind a ketten tennétek egymás érdekében ha szeretitek egymást. Úgyértem, néha elmehetsz vele discoba, ő meg biztos kicsit többször maradna veled otthon ha áthivod őt.
Szerintem meglehet oldani h működjön, csak nagyon kell akarni! :)
Ez lenne a terv, de egyelőre még csak csendesen megfigyelünk.
Ok: "Ő azt mondta, hogy jelenleg van barátja, de semmit sem érez iránta, nem szereti, csak nem akarja megbántani, de szakítani fog vele, mert valaki mást szeret."
Magyarul még nem szabad préda :)
De mondjuk azt értékelem, hogy nem dobja ki egyből, hanem vár kicsit, hogy ne bántsa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!