Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tekinthető normálisnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tekinthető normálisnak, hogy még nem volt közöttünk semmi?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, de eddig még nem volt közöttünk semmi (értsd: szeretkezés, nem hülyéskedek, még csak orál sem volt). Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami gond, vagy fél-e valamitől, mindig is tudta, hogy sosem nevetem ki vagy ítélem el, akármi is legyen az. Erre az volt a válasza, hogy egyszerűen csak nincs hangulata hozzá.

Már próbáltam pár dolgot bevetni, de egyik sem használt, szóval végső kétségbeesésemben nem is tudtam most hirtelen hova fordulni.

Igen, alapjába véve elég türelmes ember vagyok, de azt hiszem már nem sokáig fogom ezt a "nincs hozzá hangulatom" dolgot elviselni, főleg úgy, hogy már szinte mindent megpróbáltam.

22/N

2016. nov. 6. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nagyon durva ez. El sem tudom képzelni.

Szerintem ülj le vele erről komolyan beszélni, ha semmilyen kis praktika nem használ.

Normális szexuális vággyal rendelkező embernek pont hogy tűrtőztetnie kell magát, hogy ne tépje le a ruhád.

Komolyan beszélgess el vele. Ha nem segít, szerintem nincs mire várnod.. Elvégre godnolom te sem szeretnél egy szexnélküli kapcsolatban élni.

2016. nov. 6. 18:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként bocs Kérdező, de miért is kínzod magad 8 hónapja egy ilyen pasi mellett?
2016. nov. 6. 18:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy meleg sőt, ha az lenne nem hiszem, hogy veled összejött volna. Szerintem nagy valószínűséggel aszexuális, vagy tényleg van valami fóbiája ami miatt nem mer belemenni. Szerintem próbálj meg beszélni vele erről, de se te se ő ne vegyétek ezt félvállról, lehet kínos, de muszáj erről nyíltan beszélnetek. Ha azt válaszolja, hogy nincs hozzá hangulata kérdezd meg, hogy az előző kapcsolataiban volt-e szex. Mindenképp tudasd vele, hogy neked ez fontos és ezt tényleg muszáj megbeszélnetek.
2016. nov. 6. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Egyébként állítólag a melegek nincsenek zavarban a női test látványától, pont ezét dolgoznak sokan például a divat/szépség iparban, mert egyszerűen megasról tesznek egy női testre, simán megmondják, hogy mi a jó mi a rossz, nem pedig arra figyelnek, hogy "húúú, micsoda dudák".

(persze ha van erre egy meleg srác, akkor majd kijavít, ha tévedek :D))

2016. nov. 6. 18:19
 15/20 anonim ***** válasza:
alapvetően minden kapcsolatot támogatok, de ilyenkor dobni kell... nincs mit tenni.
2016. nov. 6. 18:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aszexuális. Komolyan ülj le vele beszélgetni erről, ez nem játék.
2016. nov. 6. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
És nem lehet hogy szűz, csak fél bevallani?
2016. nov. 6. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Igazából jó barátok vagytok, ennyi. Ez nem párkapcsolat.

1 hónapnál többet nem várnék.

2016. nov. 6. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:

En csak azt nem ertem, ha valaki meleg, aszexualis,mikropeniszu stb stb, mi a rakert kell neki parkapcsolat,foleg ugy, hogy elsunnyogja a problemat.Tudom en, hogy baromi nehez lehet odaallni a masik ele, hogy "figyu edes,en szerelmes vagyok beled,de nalam a szex husz masodperc elojatekkal egyutt"es akkor el lehet donteni,hogy a parja akarja-e ezt a kapcsolatot, vagy sem.Ha meg nem eleg tokos hozza, akkor ne tessek parkapcsolatosdit jatszani, szemetseg a masik idejevel, erzelmeivel visszaelni.

Azt javaslom,hatarozottan kerdezz ra, hogy mi a problemaja,es ne fogadj el kitero valaszt, mismasolast,terelest,kamuzast.Ha nem tud vagy nem akar kielegito magyarazatot adni,akkor adj neki ket percet hogy elhuzzon a p*csaba.

2016. nov. 6. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez már RÉG nem normális, 8 hónap maximum akkor lenne elfogadott - bár a te korodban -, ha szűz lennél. Legfeljebb akkor, de petting alap, hogy lenne.

Egy egészséges ember jó, ha egy hónapot kibír minden nélkül, de kb. azt sem, egy egészséges férfi pedig már rég letepert volna - ha aktus nem is lenne még.

2016. nov. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!