Soha nem menstruáltam, kezeléssel fél éve majdnem mindig 30 napra megjön. Ez normálisnak tekinthető?
IR,PCOS, PM alulmüködés
mióta kezelnek már a 2. hónaptól mindig megjön, peteérés is igazolható, ami sosem volt és mensi sem
22L
életmódváltás :)
fehérliszt,cukor, finomított élelmiszerek kiiktatása (150 g CH diéta)
sport
PM kezelése (letrox)
IR kezelése (Meforal)
D vitamin pótlás
miért? :)
Mert volt egy ismerősöm, aki hasonlóképp örült, hogy végre menstruál, és aztán kiderült, hogy a kezelés nála a fogamzásgátlóban merült ki. Kicsit emlékeztetett rá ez a nagy öröm. De neked szerencséd van, jó orvoshoz kerültél, nagyon szép eredmény! :) Csak így tovább! :)
Amúgy pont ugyanez a problémám, azonos a kezelés is, és két szép, spontán fogant gyermekünk lett! :))) Nem utolsó sorban pedig egészségesebb is vagyok, mint előtte :)
igen, 16 évesen engem is azzal akartak kezelni, de valamiért elleneztem pedig akkor még nem voltam jártas a témában :) sosem szedtem
gratulálok a gyerekekhez :) remélem ha eljön az én időm nekem is sikerülni fog a terhesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!