Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tekinthető normálisnak, hogy még nem volt közöttünk semmi?
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, de eddig még nem volt közöttünk semmi (értsd: szeretkezés, nem hülyéskedek, még csak orál sem volt). Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami gond, vagy fél-e valamitől, mindig is tudta, hogy sosem nevetem ki vagy ítélem el, akármi is legyen az. Erre az volt a válasza, hogy egyszerűen csak nincs hangulata hozzá.
Már próbáltam pár dolgot bevetni, de egyik sem használt, szóval végső kétségbeesésemben nem is tudtam most hirtelen hova fordulni.
Igen, alapjába véve elég türelmes ember vagyok, de azt hiszem már nem sokáig fogom ezt a "nincs hozzá hangulatom" dolgot elviselni, főleg úgy, hogy már szinte mindent megpróbáltam.
22/N
Igazándiból nem beszélt túl sokat az előző kapcsolatairól, csupán annyit mondott, hogy volt 1-2 hosszabb-rövidebb kapcsolata, de ebből nem sok dolog derült ki.
Bennem is felmerült egyébként az a kérdés, hogy lehet hogy meleg, sőt szerintem ezek után egyre valószínűbbnek tartom, de egyelőre még nem vonok le elhamarkodott következtetést.
Másrészről ha éppen úgy közeledek felé, akkor ő egyre inkább próbál magától távol tartani.
Ja igen, ezt még nem is említettem. Nem egyszer direkt nekiálltam előtte vetkőzni, volt olyan is, hogy kb semmi ruha nem volt rajtam, de az ő arcán semmi különös realciót nem láttam, talán csak azt, hogy zavarban van.
Egyébként nem vallásos, szóval nem hiszem, hogy ez lenne rá a magyarázat.
Nagyon maximum 2-3 hónap...
Ez már messze túl sok.
Jó lenne megtudnod, hogy valamitől fél (kicsi neki, gyorsan elmegy, stb), vagy egyszerűen ennyire vágyik az intimitásra. Ez utóbbi esetben pedig gondold végig, van olyan ember, akinek évi 2x elegendő, ha te nem tartozol közéjük, akkor lépj, mert egy ilyen ember ha nagyon megerőlteti magát, az akár ég évi 4x-i alkalom is lehet, de nem több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!