Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom, akit nagyon szeretek még mindig a volt barátnőjét szereti. Mit csináljak?
Az előttem szóló mondta ki a frankót! De hadd hangsúlyozzam, akit IGAZÁN, TISZTA SZÍVBŐL MEGSZERET egy srác, azt soha nem tudja kiverni a fejéből, örök emlék marad a számára.
Nem fogja teljesen elfelejteni, de egy idő után enyhülnek az érzelmek.
Te tudod milyen a srác, ha tényleg szereted, adj neki időt. Az idő kicsit segít, és próbáld meg minél jobban magadba bolondítani!:)
Nehéz kérdést tettél fel, mert szerintem mindegyiknek van előnye és hátránya is. De ha jobban végig gondolom, akkor maradj mellette és együtt próbáljatok túljutni ezen. Neked is nagy szereped van, hisz be kell bizonyítanod neki, Te is tudod úgy szeretni mint a másik lány, tudsz olyan jó lenni (ha nem jobb), mint a másik lány....
Ha úgy gondolod jobb ha ő maga intézi el a múltat, fennállhat a veszélye, hogy elveszted. Valamilyen szinten hatással vagy rá most is, hát használd tovább az erőd!:-)
Tudom hogy Neked ez nem könnyű, de valamit valamiért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!