Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom börtönbe került....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom börtönbe került. Megvárjam?

Figyelt kérdés
már régota ismerem...és többször is jártunk. és mostis szeretem..de mivan h ha megvárom , évek mulva kijön, azt pár hét mulva v nemtudom mikor talál mást..
2010. ápr. 27. 20:06
1 2
 1/14 anonim válasza:
82%

miért mit csinállt?:D

adócsalás?

És ne várd meg mert ráb*szol

2010. ápr. 27. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
dehogy várod. mocskos bünözö.
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
ha jól sejtem, nem vagy több 14 - 15 évesnél, és naivnak is tűnsz, h megvárnál 1 börtönviselt pasast. :S
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
nagyon függ attól hogy mit követett el/mivel vádolják? szerintem csak akkor lenne okos megvárnod, ha ezt a kérdést nem kellet volna feltenned, hanem alapból biztos lettél volna az igenben...érted hogy mire gondolok?
2010. ápr. 27. 20:10
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha már az az eszedbe jut,hogyha kijön és esetleg találna mást...az már régen rossz.Ha nem érzed elég erősnek a szerelmeteket és nem bízol benne,akkor ne várd meg.Néha azért bejárhatsz hozzá beszélőre,csak hogy tartsd benne a lelket...
2010. ápr. 27. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
20:10 egyetértek. ha jól értettem ez olyan se veled se nélküled kapcsolat?
2010. ápr. 27. 20:12
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Majd az idő "eldönti". Ha valóban szereted, akkor gondolom bejársz hozzá beszélőkre, csomagot küldesz neki. Legalábbis kezdetben. Ugyanakkor mivel el van zárva, van esély arra, hogy megismerkedsz mással és fokozatosan leépül a kapcsolatod a mostani pároddal. Ezt nem lehet előre tudni. Az pedig, hogy úgy látod, "áldozatot hozol", ha megvárod és miután letöltötte büntetését, van rá esély, hogy elhagy másikért, ez bármelyik szabad, nem börtönviselt esetében megeshet sajnos.
2010. ápr. 27. 20:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mé fog ülni?
2010. ápr. 27. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

ne várd meg.felejtsd el jobbat érdemelsz.nem hiszem,hogy te fontos vagy neki.és gondold csak el később ha esetleg gyereketek lenne nem lenne nekik rossz,hogy azzal csúfolódnak a társaik,hogy a ta papád börtönben ült.:S

szerintem nem kéne...

2010. ápr. 27. 20:37
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne vard meg! keress magadnak normalis embert aki nem a huvoson nyaral!

Fennall az eselye, h elcseszned vele a legjobb eveidet, szoval nem kene...

2010. ápr. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!