Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogyha a barátnőm a tudtom nélkül megy el bulizni?
Az életben nem toltam le ilyenért, sőt ha nem mehettem, akkor is mondtam neki menjen nyugodtan.
Sok mindent megbeszélünk egymással, erről meg elfelejtett szólni, mástól tudom meg...
Ha működik köztetek a kommunikáció mint egy rendes kapcsolatban (ne értsd félre nem minősítésnek szánom) akkor ilyennek nemkellene előfordulnia....egy sms egy viber üzenet "kicsim elmentem bulizni a csajokkal majd holnap beszélünk" ennyi lenne. Másnap megbeszélhetitek mi volt merre voltak ki mennyit ivott stb nem kell akkor faggatni csak visszairni hogy rendben. Másnap kiderülnek a részletek úgyis, és ha bíztok egymásban és szeretitek egymást akkor nem azért megy bulizni hogy az első koszos mosdóban megcsaljon :) én is elmegyek a csajokkal néha, ahogy a párom is elmegy a fiúkkal sörözni, bár mindig vinni akar engem is mert jól kijövök a srácokkal :D
24/L
nekem elég fura,hogy elfelejtett szólni.. inkább nem akart
gondolom ott a zsebébe a telefon,ha akart volna ír egy üzit,hogy elmentem bulizni,majd beszélünk..
vagy ha már tényleg elfelejtette,akkor legalább másnap szólna. de nem, mástól tudod meg.
nekem ez nem férne bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!