Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, hogyha 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?
2012. nov. 1. 14:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen lányt keresek.
2012. nov. 1. 14:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nevezik normális tininek! :)
 3/24 anonim ***** válasza:
nem gáz, hanem Jackpot!
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen én is ilyen voltam. Megmaradtam, és jobban is jártam így. :)
2012. nov. 1. 14:09
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, és ezek szerint nagyon fura vagyok? Szerintem nem, legalábbis csak ilyen emberek vesznek körül, ilyenek a barátnőim is. Nem érzem magam gáznak, de azért most elgondolkodtam. :)
2012. nov. 1. 14:09
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
vagy ronda vagy pedig játszik a fiúkkal, semmibe veszi őket. unalmas és rideg lehet.
2012. nov. 1. 14:10
 7/24 A kérdező kommentje:
nem ronda, nagyon szép, és nem is bunkó, nekem nagyon tetszik:)
2012. nov. 1. 14:12
 8/24 anonim ***** válasza:
16 vagyok és rám sem egyiksem igaz,de kijelentem,hogy nem vagyok leszbikus mielőtt még valaki ezt írná.Nem követem kimondottan a divatot sem,mert nem vagyok az a tömegre gyártott lány.Viszonylag szép vagyok,legalább is sokan mondják,remélem igaz is.Ezek szerint én is fura vagyok vagy rideg?Hm érdekes utolsó így ítélni embereket,hogy nem is ismered igazán kedves.Fogadjunk te egy tinédzser vagy és fiú akit lekoptatnak a lányok és ezért ők mind szemetek nem de?
2012. nov. 1. 14:15
 9/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne az ?

Holnap meg jön a kérdés,gáz e az ,hogy szűz még .

A normálisabbja tudja meddig mehet el

2012. nov. 1. 14:19
 10/24 anonim ***** válasza:
Az a gáz, ha ez nem így van.
2012. nov. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!