Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, hogyha 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?
2012. nov. 1. 14:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ha már 20 évesen akarsz szülni.... de egyébként az előzőekben egyet értek,de én akkor még tanulni fogok.
2012. nov. 4. 20:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Főnyeremény! Szívesen megismerném :)
2012. dec. 11. 16:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még barátom, már smároltam, viszont én se járok bulizni (egy az, hogy nem úgy neveltek; kettő meg, hogy nem is nagyon vonz a vadidegenekkel egymáshoz dörgölőzés). Nagyon sokszor dícsérik a külsőmet. Én néha elmegyek bálba, amit nagyon szeretek, egyrészt mert magasabb a színvonala, mint az ilyen mindenféle discoknak másrészt engem vonz az az elegancia, amit a bálok képviselnek. Sok olyan csajt ismerek akik 15 évesen már túl vannak egy abortuszon, és őszintén szólva ez engem nem annyira vonz. És olyan valakinek akarom magam először, akivel szemben nincsenek kétségeim és akit őszintén szeretek. Sok mindenkivel beszéltem már erről (főleg fiúkkal, fiatalabbakkal-idősebbekkel egyaránt) és az értelmesebbek közül mindegyik elámult. Jó értelemben, persze. Úgy gondolom, hogy mi sokkal értelmesebbek vagyunk (nem beképzeltségből), mint azok a csajok, akik menőzésből ("tapasztalatszerzés" címszó alatt) boldog-boldogtalannal összefekszenek. Úgyhogy szerintem erre csak büszke légy és ne feledd, nem vagy egyedül! ;) 15/L
2012. dec. 11. 20:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem. És a szépség nem azt jelenti, hogy extrovertált is.
2013. jan. 22. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!