Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, hogyha 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?
2012. nov. 1. 14:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én 16 éves lány vagyok egyben egy 2 hónapos kislány anyukája. Egyeltalán nem gáz, én a helyedben tanulnék a barátok mellet nem elejárkálnék velük és ha van egy alap jöhetnek a bulik, és a pasik. :) SEMMIRÖL nem maradsz le. hidd el nekem.
2012. nov. 1. 15:49
 12/24 anonim ***** válasza:
mianeve? :d 16f
2012. nov. 1. 17:35
 13/24 anonim ***** válasza:
kinek?
2012. nov. 1. 17:57
 14/24 anonim ***** válasza:
nekem a kiegészítésig igaz, bár ha kijelentem, hogy nem volt barátom mindenki meglepődik, vagy volt hogy majdnem leesett a székről :)
2012. nov. 1. 18:10
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz! SŐT, EZ A NORMÁLIS!!!!!!

Sokkal jobb egy szűz csaj, mint egy széthasznált lelki roncs.

2012. nov. 2. 16:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Sőőt, sok srácnak ilyen kéne, többek között nekem is :)
2012. nov. 4. 16:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Ember, ennek az ellenkezője lenne gáz! Hova járna még bulizni meg inni egy 15 éves gyerek???
2012. nov. 4. 16:33
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz
2012. nov. 4. 16:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, szerintem nem gáz. Vagyis remélem. ^^"
2012. nov. 4. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
én 14 éves vagyok.Igaz hogy 15 volt írva a kérdésben,de én se bulizom,nem volt pasim,és nem csókolóztam.Ennek több oka van.A mostani tinik körében az az elterjedt hogy az a "menő" aki cigizik,leissza magát,bulizik,nem tanul meg olyan 14-15 éves kora körül már lefekszik valakivel.Hát én nem ilyen vagyok. Nem cigizem,inni nem iszom,nem járok bulizni ,tanulok rendesen és hát én ez talán én véleményem (meg szerintem a normális emberek is ezt fogják helyeselni),de nem fogok valami ismeretlen sráccal lefeküdni,mert tetszik meg elakarom veszteni a szüzességem.Az ilyen emberekből sose lesz semmi.Nekem az előző osztálytársam 13 évesen vesztette el a csaj a szüzességét,cigizett,bulizott,és még drogozni is elkezdett!A szemünk láttára ment tönkre (a végén intézetbe került!),és ő mondta nekünk hogy sose kövessük ,meg hogy ő mindennek a legalján van!Még sok ilyen történetet sorolhatnék,de szerintem ez az egy is elég ahoz hogy hogy rájöjj hogy ez nem gáz,hanem inkább normális!Meg még meg kell jegyeznem,hogy az ilyen "menő" lányok legtöbbször elvannak maguktól szálva,és olyan parasztok hogy erre szó sincs (és ne felejtsük ki,hogy nekik ugyanilyen a pasijuk,és őket a normális pasik nem érdeklik !). Ezt mind saját tapasztalatból mondom és bevallom régen én is ilyen "menő" akartam lenni,de rájöttem hogy inkább leszek "gáz",mint hogy majd 20 évesen ne tudjak szülni,meg máj és vese bajaim legyenek,és ne legyen normális munkám.
2012. nov. 4. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!